Elitedivisionen

Nedslidning:


Chris Hevey slår Claus “Barthez” Hansen til 6

Svanholms sejr over Esbjerg var efter typen, først slide modstanderne ned i marken og gøre dem møre, så modet er taget fra dem ved gærder. Forholdene var perfekt for Svanholm der vandt lodtrækningen. En hurtig bane og som vigtigst i Esbjerg, en knas tør pitch. Svanholm fik en god åbning med Svanholms spillende træner Chris Hewey (90) samt Rohit Kanaya (31), der spillede klogt Esbjerg’s farligste våben nemlig, Hamed Zaman og Peer Jensen. Esbjerg havde dog ikke en god dag i marken hvor en del points points blev foræret væk og chancer der ikke blev taget. Esbjerg var tilfreds med at Svanholm fik 258, idet det så ud på et tidspunkt at de ville få over 300. Zeshan Shah som forlod Svanholm til fordel for Esbjerg fik det første gærde ved 90 men mere blev det ikke til.

Zeshan åbnede også Esbjergs gærdeside med Mads Schmidt, men Mads var så overbevist der var et løb, så han ikke hørte Zishan sige nej, så Zishan fik ikke en eneste bold. Hans ønske om at vise sit værd mod sin gamle klub blev til et mareridt. Sådan noget er altså ikke sjovt. Da Mads kort efter blev grebet af Moniz faldt Esbjerg faldt sammen med flere hensynsløse slag. Max Overgaard havde en god dag med bolden med 4 for 18.

271/9 mod 75 er en meget stor sejr i denne række og man kan dårligt forestille sig/man må ikke håbe, at der normalt vil være så stor forskel på top og midte i denne række, så Esbjerg havde en dårlig dag.


Jakob Rubin kastes ud af Rohit Kanaya

1. Division

Kolding overrasker og en slags scoringsrekord med 402

Kolding fortsatte med at gøre sig positivt bemærket. Her gik det ud over et af mellemholdene Ishøj, som afleverede sine 4 første gærder for 20 og som siden havde det som at cykle op ad bakke for at få skrabet en total sammen. Banen var nyslået, men tung og kunstpitchen splinterny, så der var noget for kasterne.

150 lavede Ishøj og det passerede Kolding for 5 gærder.

Vi har virkelig