I søndags blev der spillet en enkel 1. divisions kamp som var en regnvejrskamp fra tidligere. Vi har modtaget følgende omkring kampen Hvidovre mod Albertslund.

Da kampen var blevet fremrykket til en tidligere dato, var der åbenbart 2 forskellige meldinger. Den ene melding til holdende Albertslund og Hvidovre og en anden til dommeren Qamar Khokhar, som mente, at der på nettet havde stået et starttidspunkt til kl. 11, men eftersom Albertslund og Hvidovre havde aftalt at starte kampen kl. 10 og formentlig var det den samme besked, der blev givet til den dommeransvarlige/nettet og man havde ventet og forespurgt en dommer til kl. 10.15, valgte man at starte kampen uden nogen dommere. Det viser sig, at dommer Qamar fandt vejen igennem buskene ved ca. 10.30 og kunne derefter stå som den eneste dommer i kampen.

Hvidovre vinder lodtrækningen og vælger at gå til gærdet. Pga. varmen bliver der aftalt 40 overs kamp. En meget svingende og lang kastning fra Albertslund og en meget aggressiv indstilling til slagene fra Hvidovre, ender Hvidovre på en samlet total på 247 points på 40 overs, hvilket var en mundfuld. Banen var ikke tæt klippet, men varmen havde sat sine spor på græsset og derfor kunne der til tider også noteres grænseslag langs jorden.

Albertslund starter med M. Atif i front, som er kendt for sine hurtige points, hvilket han også lever optil. M. Atif bliver uheldigvis dømt ben for, hvor han rammes udenfor off pinden, som dommeren mente stadig var ude, fordi bolden var på vej ind til gærdet!!!!. Samme holdning kom til udtryk ved en senere kendelse også. Dog skulle Albertslund helt ned til gærdespiller nr. 8 (Shakeel Ahmed) og nr. 9(Waqas Ali), før der kom en partnership på ca. 100 points og Hvidovre begyndte at bekymre sig, men endte på en total på 214 points. Hvidovre vandt derved med 33 points.