Trods vejrudsigt og regn andet steds i Østjylland kunne dagens kamp mellem Skanderborg og Nørrebro starte til tiden under opholdsvejr. Kampen blev reduceret til 35 overs og Skanderborg sendte straks Nørrebro til gærdet da de vandt lodtrækningen.
Undertegnede kom lidt senre til banen i forventning om de ikke kunne starte til tiden men ved ankomsten havde Nørrebro allerede tabt 4 gærder med 30 på tavlen og Skanderborg kastede med spin fra begge ender. Nørrebro der spiller aggresivt kunne ikke stå for fristelsen og det kostede gærder. Anfører Ashraf der fik ram på et parstykker blev stokket ud og Skanderborgs Adeel Amjad fik en god dag med 5 gærder for 15. Jesper Hansen der overtog kastningen fra Chr. Peck hvis 4 overs kostede 25 endte med at tage 3 gærder for 8 og Nørrebro endte på sølle 79 efter 24 overs.

Skanderborg svarede med at ikke spilde tiden idet der var nu varsel om regn men Carsten pedersen var hurtig ude da han ukoncentreret var for langt ned ad pitchen og keeper Hassan kunne stikke ind i gærdet. Men Fr. Klokker og Ritchie Sherlock straffede alt der var for lang og for kort så det gik stærkt. Ritchie slog 4 firer i en over så Skanderborg var kun 9 overs om at passerer med Fr.Klokker 45 not out.

Men trods alt så er Nørrebros kampe seværdig som tilskuer. De spilder ikke tiden med at planke bolden. Der er enten points eller gærder og modstanderne gør ofte lidt af det samme. Kampene varer ikke særlig længe og Nørrebro har også divisionens flotteste dragter. Og det hele bliver afviklet i en god atmosfære.

I København, hvor alle kampe i elite- og 1. division endte med at blive aflyst var det mest bemærkelsesværdige, at elitedivsionskampen på Svanholm Park Svanholm-KB aldrig kom igang, mens 1. divisionskampen mellem de to klubbers 2. hold spillede lystigt på bane 2  ca. 40 meter væk. Så enten havde regnvejret en helt utrolig skarp skillelinie lige mellem de to baner eller også  er 1. holds spillerne mere tyndhudede.


taastrupiindvilelse og regnvjer 018

De spillede på bane 2, men kikkede på covers på bane 1- interessant fænomen

I Ishøj gjorde man et tappert forsøg og nåede igennem 26 overs, hvor Ishøj scorede  145/5 mod Husum  (M. Singh 36 not out). På AB startede AB med ret imponerende 168/8  på de tilsyneladende aftalte 25 overs. Træner Nethula (28) og anfører A. Ullah (21)   reddede hjemmeholdet ud af en lidt prekær sitution med 6 ude for 99. på Svanholm Park aflystes elitedivisionenskampen mellem Svanholm og KB uden en bold blev kastet, men med masser af motion for spillerne med flytning af covers. Svanholm II battede under første halvleg af 2. holds kampen (aftalt til 2 x25 overs) mellem de to klubber og lavede 169   all out (KB 18/1, da regnen kom). Said Alam i en næsten debut topscorer med 50.

De mange aflysninger medfører næsen uløselige problemer for turneringslederen, især fordi aflysningerne er gået ud over tilrejsende jyske hold (Husum og Esbjerg) og det kan være, at han må acceptere, at kampe, der ikke har nogen betydning for mesterskab eller op- og nedrykning ikke spilles og slutstillingerne udregnes på kvotienten.

SKANOR03

Ja det ligner et greb til slip men det blev ikke til noget. Chr.Peck gik gærdeløs fra banen


SKANOR01

Ashraf får ram på bolden til 6


SKANOR04

Nørrebros Islam blev faktisk kastet ud af Adeel Amjad……..


SKANOR05

Aftab kastet ud af A Amjad


SKANOR06

Det ser godt ud men bolden røg igennem til Fr.Klokker


SKANOR07

Anders Bülow har grebet S Javeed ud i mid-on


SKANOR08

Så er ballet forbi for Nørrebro. S Mehr kastet ud af Jesper Hansen


SKANOR09

Fr.Klokker starter straks med en fire gennem off på en hel bold.


SKANOR10

Carsten Pedersen fatter ikke han er stokket ud……..


SKANOR11

Fr. Klokker 4


SKANOR13

Ritchie Sherlock spildte ikke tiden og gik straks på rov