Under en festlig reception på Brøndby Rådhus modtog borgmester Ib Terp Svanholms tre danske mesterhold for lilleputter, drenge og juniorer.
Det er først anden gang i Dansk Cricket-Forbunds historie, at en klub har vundet alle ungdomsmesterskaber. Borgmesteren sagde bl.a.. at det var tæt på, at Svanholms seniorhold også havde været med også, men de tabte en omkamp til Herning om det danske seniormesterskab. Borgmesteren roste i øvrigt Svanholm for det arbejde, klubben gør med unge mennesker, som måske ikke ellers havde været medlemmer af en idrætsklub.

Ib Terp understregede, at Svanholm gennem de 43 år, Svanholm har haft bopæl i Brøndby kommune, havde været nogle af de flittigste gæster på rådhuset.

Med de tre hold, som klubben mødte med i 2010 var det hold hold nr. 63, 64 og 65, der har vundet et dansk mesterskab for klubben. Af disse mange mesterskaber er hele 63 vundet, mens klubben har hørt til i Brøndby og alle har de været en tur på rådhuset.


Svanholms tre danske mesterhold for ungdommen, lilleputter, drenge og juniorer blev modtaget på Brøndby Rådhus af borgmester Ib Terp

Så det var nok en god cykeltur Jeres stifter og tidligere formand Torben Jensen tog sammen med den nuværende Søren Nissen i 1966, da de havde fået besked på, at Svanholm skulle forlade Baunehøjbanerne ved Enghavevej, sagde Terp.

De fandt den lille bane på Brøndbyøster Skole, som Svanholm fra 1967 af kommunen fik lov til at bruge som Jeres første bane herude. Hvis nogen kunne vise Torben Jensen i hans himmel, hvad der er kommet ud af hans livsværk i form af Jeres klubhus og bane ved Brøndby Strand og Jeres mange succeser og de mange unge, der har været i Jeres klub, ville han kunne se, at hans livsværk ikke var forgæves.

Borgmesteren gratulerede alle spillerne og overrakte dem et Brøndbykrus og et håndklæde hver. Derefter blev det budt på sodavander, slik og frugt, der forsvandt som dug for solen.