Magnus Kristensen, Esbjerg Cricketklub

Magnus Kristensen Esbjerg, som er den yngste på cricketakademiet, kun 14 år, er det man kalder arvelig ”belastet”. Hans fader Ivan har spillet på Esbjergs bedste hold i mange år, og det er ikke nogen overdrivelse, at Magnus har fået cricket ind med ”modermælken”. Interessen for cricket var lagt lige fra han lå i barnevognen, og der bliver stadigvæk spillet cricket i familien Kristensens baghave.

”Jeg har spillet cricket i Esbjerg CC i 7 år, og i en meget tidlig alder kom jeg på DCFs udvalgte hold. Jeg spiller nu på U-15.landsholdet, hvor jeg allerede blev udtaget da jeg var 12 år gammel” siger Magnus.

magnus

 

Han var suverænt den bedste gærdespiller i sin aldersklasse i lilleputrækken i sidste sæson, hvor han toppede med et så fornemt gennemsnit som 150,50 med 301 scorede points i 7 halvlege.

”Efter at have hørt, at der ville blive et samarbejde mellem ICC, Sussex og Sports Academy Viborg med eventuel træningslejre fx i England, voksede min interesse for at deltage på dette akademi. Jeg har en drøm om at blive noget stort inden for cricket – A-landshold, måske professionel- og jeg forventer at blive en meget bedre cricketspiller, når man stort set spiller og træner hver dag, hvor jeg glæder mig til at deltage i de træninger, der relaterer til fysiske udfordringer, mental-træning og den brede idrætsteori, som man kan få på dette akademi” udtaler Magnus Kristensen.

Magnus starter på Nordre skole i Viborg i 9.klasse, og vil herefter tage på Handelsskole i 3 år, så hans mål er at blive på Sports Academy Viborg i 4 år.

Jørgen Jønsson