Noyan Ali til venstre får sin første pokal i Danmark

Noyan Ali til venstre får sin første pokal i Danmark

Noyan Ali, Cricketklubben Viborg

Noyan Ali har spillet for 2.divisionsklubben Viborg i de sidste 2 år. Han kom fra Nordvestsjællands Cricket Club.

Noyan er født i Afghanistan, og kom til Danmark i 2009, og må vel nærmest beskrives som allrounder.

”Jeg håber at kunne forbedre mit spil, både som gærdespiller og kaster. Jeg tog 16 gærder for Viborg i sidste sæson, og har endnu ikke rigtig gjort mig som gærdespiller i de små to sæsoner jeg har spillet for klubben. Jeg tror min højeste score er 35 points, så jeg har store intentioner om at jeg i disse nærmest professionelle rammer hurtigt vil forbedre mig på dette punkt.

Det er ingen hemmelighed, at den lokale cricketklub i Viborg håber at kunne drage nytte af dette nye Sports Academy Viborg, og ikke kun vil være med til at give gode faciliteter, men også at kunne blive en god samarbejdspartner, hvor cricketklubben på sigt vil kunne vokse sig igen til at have godt gang i ungdomsarbejdet. Viborg Cricketklubs mangeårige kasserer og tidligere DCF-formand Ove Dalsgaard har været foregangsmand i forbindelse med etableringen af det tætte samarbejde mellem klubben og Sports Academy Viborg i forbindelse med oprettelen af cricketspillet i det nye akademi.

Noyan Ali glæder sig, som den første Viborgspiller, til at deltage i akademiet, hvor han har tegnet sig for en 3-årig uddannelse på Viborg Handelsskole.

”Samtidig med at jeg får forbedret både min cricketuddannelse og ikke mindst, at jeg her vil kunne få min integration i Danmark yderligere udviklet, håber jeg også, at kunne blive uddannet til at blive en dygtig kontormand i det danske samfund” slutter Noyan Ali.

Jørgen Jønsson