lavanish

Lavanish Prem Bowler

Lavanish Prem, Horsens

Lavanish Prem er 16 år, og har allerede markeret sig som en af dansk crickets bedste ungdomsspillere.

Lavanish har valgt en 3 årig gymnasieuddannelse i Viborg, samtidig med at han håber på at kunne udvikle sit cricketspil yderligere.

I sidste sæson figurerede Lavanish som en klar nummer 1. i drengerækken-vest i begge diciplinerne gærdespil og kastning. 255 scorede points og 8 gærder for 56 points præsterede denne talentfulde allrounder. Også i 2,division-syd gjorde han sig med en flot 2.plads på gærderanglisten med 260 points i sine 8 halvlege med et gennemsnit på 52,0.

”Jeg har spillet cricket siden jeg var 5 år. Startede bare for sjov i Vejle, men 3 år efter begyndte jeg i Horsens Cricketklub, og har spillet der siden. Som 11 årig blev jeg udtaget til U.13-landsholdet for første gang. Derefter blev jeg udtaget til både U-15- og senere U.17.landsholdet, hvilket har givet mig mod på mere international cricket i fremtiden” udtaler Lavanish Prem.

Der er ingen tvivl om, at Lavanish, rent teknisk vil udvikle sit spil i den kommende tid, og da han også indeholder de menneskelige kvaliteter, der skal til for at blive en rigtig god spiller også internationalt, vil han komme til at fremstå som et foregangsbillede for alle de unge talenter, der i deres stille sind går og håber på et akademiophold i Viborg, hvor man forener det udviklingsmæssige både på den private og sportslige front.

Lavanish Prem har fået sponsorstøtte fra henholdsvis ”Broen” i Horsens og ”Elite Vejle”, hvor begge institutioner går ind og hjælper lidt rent økonomisk til de unge talenter, der gerne vil udvikle deres personlige egenskaber både inden for idrætten og i det private uddannelsessystem.

 

Jørgen Jønsson