Nu er sæsonen rigtig i gang med 2 pokalkampe i dag. Sidste års elitemestre Skanderborg tog i mod de forsvarende pokalmestre fra Aalborg. Når man betragter den mængde regn der faldt i går på en i forvejen blød bane er det måske en mirakel at der alligevel blev spillet. Skanderborgs pitch var til gengæld lav og langsom som man forventer i starten af sæsonen. Vejret var godt, duerne og kalkunerne larmede som de plejer men nu er der kommet en stor hegn så man ikke skal hente bolden fra vandet.


Carsten Pedersen kastet ud

Skanderborg valgte at gå i marken og fik hurigt et gærde da Pindstrup blev kastet ud af Rizwan, som er kommet til Skanderborg fra Århus. Ålborgs nye spillende træner David Nankerves og Jeya “Tarzan” Jeveratnam fik en halvleg førende der først blev brudt ved 101. Med bidrag fra NP Kopperholdt og Tommy Jeppesen fik Aalborg totalen oppe på 165 for 6 efter de 40 overs. Skanderborgs kasteangreb er slet ikke som sidste år da de er uden Hedegård brøderne. Thomas Nielsen tog 2 for 30 i sine otte overs.


Søren Kirk hooker Martin pedersens spin

Skanderborg mistede hurtigt to gærder og det varede heller ikke længe før landsholdanføreren Carsten Pedersen spillede på tværs af en lang bold fra Peter Thorup, men Søren Kirk og Jesper Hansen fik tingene på rette køl takket være mange hele bolde fra Aalborgs spinnere som blev ekspederet ud af banen. men Kirk gik en skridt for meget og blev stokket ude og Skanderborg som ellers syntes på til sejren, oplevede en kollaps. Steffen Juel fik holdet tilbage og sammen med Sune Mikkelsen manglede Skanderborg bare 6 points i den sidste over. Den første bold gav en ene til Stefan men Sune blev kastet ud på den næste og Ålborg vandt med 4 points.


Lars Thorsen kastes ud af Peter Thorup (7,2-0-17-3)

I Svanholm spillede man mod Nørrebro, en kamp som var programsat til Kløvermarken. En kamp som også blev tæt, idet Svanholm åbnede med 175 for 8 på de 40 overs med deres nye træner John Keady som topscorer med 37, mens Nørrebro var ude for 161 (Javed Taugir 40,)


Sune Mikkelsen er kastet ud som sidste man og Aalborg har vundet

Kampe søndag den 23 april:

AB – Svanholm II (flyttet fra AB til Svanholm park – spilledato d. 23.april) AB vandt med 7 gærder. Svanholm 136 (39 overe) (Sibqat Riaz 39*, Bashir Shah 4/21).
AB 137/3 (27 overe) (Naweed Mougal 44, Thomas Louie 29x)

Ishøj_Glostrup (flyttet fra sidste weekend)

Ishøj 146 +20 all out, 40 overs (Imran Khan 41, Anders Rasmussen 2 for 21, Neil Schlittler 2 for 32)
Glostrup 168 for 4, 26,4 overs (Martin Jensen 52, David Borchersen 36*, Rasmus Kofoed 33)

Esbjerg – Husum (flyttet fra sidste weekend, spilles i Esbjerg)

Esbjerg 142 all out (Kent Jensen 39, Brian Lausten 26)
Husum 93 all out (Juner 4 for 35, Claus Hansen 3 for 21)