Årets pokal finale blev en gyser der skiftede karakter flere gange før den endelig afgørelse på sidste bold, en finale med 450 points scoret og hvor man ledte efter bolden efter en sekser 22 gange. Publikummet var enig om at rejsen til kampen var turen værd trods det overskyet og fugtige vejr der også gjorde banen tung og fugtigt.

Herning vandt lodtrækningen og gik til gærdet men mistede Carsten Pedersen allerede efter 3 bolde. Han blev kastet ud men efter eget udsagn gled i spilleøjeblikket. Men Troels Thøgersen og Thony Hadersland tog fat i tyrene med hornene og angreb Glostrups kastningen. Især var det Troels der var aggressivt med 6 seksere i sin halvleg på 87, der blev afbrudt ved 126 da han drivede direkte til en markspiller. Glostrup fik et par gærder relativt hurtig efter inkl. Thony for 42, men Peer Jensen og Kent Jensen fortsatte scoringen i en hurtig tempo og fik scoren over 200. Hernings “hale” logrede kort og Herning var ude i sidste over for 230. Henrik Hansen og David Borchersen tog hver 3 gærder efter Hernings hurtige start.


Peer Jensen brugt flittigt den omvendte sweep som effektivt våben, her mod Peter Poulsen med lukkede øjne.

Glostrup vidste at der skulle score 5 per over fra starten af og det benyttede Anders Rasmussen sig af. De fik 30 hurtigt på tavlen men så faldt Martin Jensen på en topkant. Glostrup mistede hurtige gærde ved 63 inklusiv David Borchersen der slet ikke kom i gang. Nej det var Peter Poulsen der gjorde og samme med Anders kom totalen op på 121 efter 20 overs. Så blev Anders grebet på stregen. Peter Poulsen var den næste der faldt i kamp ved 154 og lige pludselig var Glostrup 164 for 7 og Herning så ud til at vinde.


NP Kopperholdt slog en firer og blev bowlet ud på den næste.

Men Henrik Hansen og Michael Jeppesen gav bestemt ikke op uden kamp og løftede scoren til 220 i den 39 over, men Michael brev grebet på grænsen af Michael Frahm. I samme over fald Henrik i forsøgt på det store slag. Så det var Ole Mortensen og Rasmus Nielsen tilbage. I den sidste over slog Rasmus en firer og en to’er så det endte med at en tre’er var nødvendigt på den sidste bold men Rasmus blev løbet ud i forsøget og Glostrup endte på 229.


Søren Jensen slår Kent Jensen i træerne


Vinder holdet fra Herning

Herning v Glostrup – Herning vandt med et point

Herning 230 all out (40 overs – Troels Thøgersen 87, Thony Hadersland 42, Kent jensen 28, Peer Jensen 27, David Borchersen 7,5-2-34-3, Henrik Hansen 8-0-33-3)

Glostrup 229 all out (40 overs – Anders Rasmussen 62, Peter Poulsen 44, Michael Jeppesen 31, Henrik Hansen 27, Troels Thøgersen 8-0-41-3)