…………………………………………………

Man skulle ikke tro, at de to eliltedvisonskampe i københavnsområdet blev spillet i samme række, når man ser på det samlede antal points og man skulle ikke tro, at to 1. divsionskampe med 14 dages mellemrum mellem to klubber den ene gang kunne ende med omkring 140 points – tilsammen – og den anden gang med  466 points tilsammen med omvendte kmpudfald !!! Læs længere nede om AB og Kolding i1. divsion

Jørgen Jønsson skriver om KB-Herning først

Yasir Iqbal viste landsholdsform mod Herning

På KB kunne man beundre den vidunderlige outfield, der passes og plejes og vandes, så FCKs dyrebare fodboldspillerben ikke generes. Hvis KBs cricketspillere kommer for skade under deres marktræning at slå bolden ind i den hellige hal (den halvdel af banearealet, hvor FCK træner), må de ikke løbe ind og hente bolden, men skal gå hele vejen på listefødder. Man kunne nu ikke se på KBs markspil, at de på nogen måde var hæmmet af dette forhold.

KBs bedste gærdespiller og landsholdsspiller Yasir Iqbal viste storform mod et tamt herninghold, der i øjeblikket lider under manglede kvalitets-pacebowlere. Yasir Iqbal scorede 75 points på 106 bolde og havde mange flotte stød. For nogle år siden gjorde brødrene Morten og Lars Hedegaard stor fyldest i denne vigtige gebet på kastesiden, men nu er der stort set kun Jacob Larsen og Troels Thøgersen tilbage som formår at holde længde og retning. Morten Hedegaard er ved at udvikle sig til at være slowbowler med 3 skridts tilløb, og Lars har vist for meget vrøvl med ryg og ben til at kunne leve op til ”gamle” dage.

KB scorede 244 for alle på 48 overs hvor også H. Khan (47) og Omer Hayat (32) bidrog til festen.

Hernings slowbowlere, hvoraf Lejf Slebsager stadigvæk formår at holde stilen, indeholder også brødrene Saumy. Anfører Ihyas Saumy, som i dag helt undlod at indgå i holdets kastegreb af uransagelige grunde, overlod så bolden til broder Razul, som faktisk fik et udmærket kasteresultat med 2 for 24, Troels Thøgersen tog 3 for 46.  Lavanish Prem fik i denne weekend for første gang lejlighed til at stifte bekendtskab med nogle af elitedivisionens bedste gærdespillere. Man fik det indtryk, at Lavanish virkede noget nervøs i sin pacebowling – upræcis og noget flagrende, hvor hans ”running up” virkede lidt tungt. Dette må nok tilskrives for mange nerver, så når Lavanish kommer hjem til akademiet i Viborg, får han nok evalueret sin tur til København sammen med akademitræner Lars Hedegaard, som formentlig allerede har dannet sig sit indtryk over de forbedringer, vi ved Lavanish kan gøre.

Herning var 4 ude for 27 og 7 ude for 117, men fik alligevel skrabet 176 points sammen, inden det sidste gærde gik. Det var naturligvis brødrene Hedegaard, der begge venter med at komme ind, til alle de unge mennesker har været inde først. Begge scorede 43 points. Og så kan vi – ja det er som at gentage hvad vi har skrevet i årevis – notere, at Mohammed Faroqh kastede upåklageligt med 2 fo 21 på 10 overe, F. Shazad 4 for 51

 Jørgen Jønsson

Og så til Ishøj.Glostrup

Ishøj ude for  71 på 37 overe. Om det var fordi bolden holdt lavt, græsset var højt eller dommerne hurtige på fingeren  skal vi ikke kunne sige, da vi ikke nåede at komme derud, førend det hele var forbi, men i hvert fald kan man ikke sige, at Ishøj ikke prøvede at holde sig inde, men med tre topscorere på 10 points formåede  Ishøj med battet kun at prdodusere 57, så Mr. Ekstra var højst i tabellen med 14. Der var fire ben for, da Mati Malik leverede 10 overes præcist offspinneri (3/29) og endnu mere uspillelig Bashir Shah (3/12 på 10).

Det var nu heller ikke fordi Glostrups gærdespil var noget at skrive hjem om. Her faldt det syvende gærde ved 56 –ikke meget bedre end de tilsvarende gærdefald hos Ishøj, men Mati Malik i en udmarvningshalvleg på 6 not out på 37 bolde og Hussain Khalid med marginalt bedre 8 på 22 bolde sørgede for, at gærdespiller nr. 10 og11 ikke kom ind. 5 gærder for 34 til Ishøjs Quaiser Rama kunne da få ham til at gå tilfreds hjem

1.division

Det har ikke været sjov at være i marken for Kolding på AB, hvor hjemmeholdet  tæskede – ja det kan vi vist godt sige uden at overdrive –  362 for 6 points ud af banen

Vi har fået at vide at den tidligere ODI-spiller for New Zealand og nu træner på AB Tarun Nethula batter sent af udviklngsgrunde, så det er forklarligt, at han som nr.8 lavede  36  på 12 bolde.

En person,. som vi da vist aldrig har hørt om før i dansk cricket ved navn Jino Jojo kom ind som sekser  og lavede 84 på 73 bolde, men ABs egne bla. i form af Fazan Ahmed (68) og Annique Uddin (71)  gjorde sig også.

Kolding ude på 25 overe for 124. ABs Toqeer Ahmed 5/29 i tilgift til sine 61 på 27 bolde !!!! han scorede ved gærdet. Det kan kun betegnes som mobning at gengive  Koldings kasteresultater, så det gør vi ikke..

Det er faktisk ganske enestående , at det ikke er mere end 14 dage siden de to hold mødtes i Kolding, hvor AB lavede  74 og Kolding passerede for fire gærder. To så voldsomt forskellige resultater indenfor kort tid må vist betegnes som et af cricketspillets mysterier, som der heldigvis er mange af.

Ubesejrede Albertslund, som man havde troet en vis stabilitet  (altså stabilitet i positiv forstand) mistede sin ”star M. Atif tidligt mod KB II og så er holdet hæmmet,

Her var de så hæmmede, at de endte med  89 not out, hvoraf A. javed lavede de 46.

 P. Sharma og U, Anwar gjode det lyst i Albertslund top af gærdesiden og KBs lille juniorkaster Azad Shah opnåede sit livs kasteresultat ved at tage 4 gærder for 34..

ESBSVA01

 I  Esbjerg var Svanholm  2 på besøg og under kampen sagde Esbjergs mange årige tavlepasser Hr Holmboe, at han ikke kunne forstå hvordan Svanholm var ubesejret efter kun havde lavet 128 ved gærdet, hvoraf de sidste 30 skyldtes en sidste gærdestand. Svanholm tæskede bolden i luften og uheldigvis blev ofte grebet ud. Til gengæld kunne de svanhomske kastere svinge med bolden og skabte problemer for Esbjergs gærdespillere og arbejde for regnskabsførerne med de mange udenoms. Esbjergs anfører Kasper Rubin var den som holdt sammen på halvlegen og med 45* styrede Esbjerg til en gevinst på 4 stående gærder, men presset var de.

 

ESBSVA02

Henrik Øre tænker hvordan kunne det gå til. Svanholm scorede 28 på de første 5 overs….

 

ESBSVA03

Shafqat Riaz* 4

 

ESBSVA05

Shafqat Riaz*

 

ESBSVA07

Shafqat Riaz* 4

 

ESBSVA09

M Kristensen

 

ESBSVA13

Shafqat Riaz*+ c M Øre b S Burhani

 

ESBSVA10

Sahadat Riaz c A Horgan b K Rubin

 

ESBSVA13b

B Malik b P Boardman

 

ESBSVA16

not out….

 

ESBSVA17

S Burhani

 

ESBSVA18b

Z Khan c P Boardman b K Rubin

 

ESBSVA18

Ikke alle greb lykkedes

 

ESBSVA20

B Malik 4

 

ESBSVA22

Sair Anjum 4

 

ESBSVA24

S Anjum c M Kristensen b H Øre

 

ESBSVA28

S Ahmed c M Kristensen b H Øre

 

ESBSVA30

W Hussain b K Rubin

 

ESBSVA35

A Jamal c RI Khan b Z Khan

 

ESBSVA34

A Jamal

 

ESBSVA38

Kasper Rubin 4

 

ESBSVA40

A Horgan b Sahadat Riaz

 

ESBSVA42

Martin Øre

 

ESBSVA45

M Øre c U Akram b S Ahmed

 

ESBSVA48

C Knight+ c Z Khan b S Ahmed

 

ESBSVA50

M Kristensen c and b S Ahmed

 

ESBSVA43

K Rubin 4

 

ESBSVA52

W Yasin

 

ESBSVA53

CB Nielsen 6

 

ESBSVA55

Kasper Rubin 4 – vinderslaget

 

ESBSVA32

Z Khan 6