VIDEO :    SKANSVAN4    SKANSVAN3   SKANSVAN2    SKANSVAN1

Der var to kampe i dag i Jylland. Mesterskabsfavoritterne Skanderborg tog imod Svanholm, der for første gang kæmper for at holde sig fri fra nedrykningszonen. Det blev en interessant kamp med passe af points. I Kolding var Ishøj på besøg og det blev også en interessant kamp hvor hjemmeholdet har til aften går stadigt rundt og ærgrer sig at de ikke kunne gribe når det gjaldt.

Normalt er den første kamp efter Skanderborg festivalen en prøvelse for cricketspillerne fordi banen kan ligne en pløjemark med masser af kapsler, teltpløkker og andet affald på banen. Men i år blev man glædeligt overrasket idet festivalen virkelig har gjort sig umage at rydde op efter sig og efterbehandle banen. Vejret var også godt så man blev mødt at en dejlig grøn bane, næsten fri for kapsler og på grund af de mange mennesker hård og lynhurtigt. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Frederik Klokker og Anders Bülow fik endnu en god start og fik Skanderborg forbi de 50 før Anders slog på tværs og sendte bolden i luften så Saif Ahmed kunne gribe ham endeligt. Han fik ellers chancen til at gribe Anders tidligere men smed den.  Michael Pedersen har stadig problemer med formen. han nåede kun lige at viske nullet ud før han blev grebet af keeperen. Ind kom Kamran Mahmood og sammen med Frederik løftede Skanderborg forbi 100. Kamran var ellers godt på vej til de 50 før han blev grebet. Han blev erstattet af Carsten Pedersen, der har nydt sommerpausen og spillede frit fra leveren. Det betød at Skanderborg accellerede forbi 200 og Frederik Klokker velspillende som altid nåede frem til endnu en century. Godt nok fik han et liv men med 12 4’er og 5 6’er var han en mundfuld for Svanholm. Han blev kastet med 116 til sit navn og 260 på tavlen. Carsten Pedersen og Søren Kirk løftede Skanderborg til 293 for 4 efter 50 overs. Veteranen Bret Mulder kastede den sidste over for Svanholm, der kostede ham 19 points takket være Søren Kirk.

For Skanderborg gik det planmæssigt i starten da Anders Bülow tog de to første gærder med 29 på tavlen. Skanderborg manglede Jesper Hansen og Morten Christensen som kastere så Chris Phillips fik lov at åbne sammen med Anders. Men hvis man troede at Svanholm ville lægge sig ned så var man gla på den. Svanholm ydede modstand anført af Taranjit Singh, der straffede de mange korte bolde som Skanderborgs 4 spinnere gav fra sig. Taranjit Singh manglede dog støtte i sit forehavende fik det først fra Mads Henriksen. De to løftede Svanholm fra 92 til 182 og i en kort overgang fik Skanderborg nerver på. Men Taranjit Singh forsøgte at sende Kamran endnu engang ud gennem træerne men fandt desværre Chr. Peck der holdt et godt højt greb. Bolden efter blev Mads Henriksen fanget ben for og det blev vendepunktet for kampen. Godt nok fik Saif Ahmed løftet holdet til 243 men svanholmerne måtte tage chancer for at holde scoringshastigheden og det gik ikke i længden. Bret Mulder fik kun en bold som sidste mand og Svanholm faldt manglende 51 points.

De første meldinger fra Kolding med 3 gærder nede for 30 og 4 nede for 47 fik man fornemmelsen af en deja-vu fra sidste weekend hvor Kolding kollapsede to gange, men i dag fugerede det for Koldings to udenlandske spillere Michael Smith og C Botma for første gang og de med en gærdestand på over hundrede var medvirkende til at Kolding kom over 200 points. Koldings Peder Pedersen beklagede sig over moralen og etikken i dag i cricket, for Martin Pedersen blev dømt ud grebet ud i slip af dommeren til trods for at en Ishøj spiller sagde det var i jorden. Ishøjs anfører sagde nemlig ingenting. “Vi bliver vist nødt til at spille på samme måde i fremtiden” sadge Peder efter kampen. Med 229 havde Kolding noget at forsvare. Ishøj derimod spillede som det var en pokalkamp og slog på alt – også via luftvejen. J Khan med 60 og P Kumar med 44 førte an, men Ishøj var heldig fordi Kolding tabte begge spillere på afgørende tidspunkter. Derfor går Peder Pedersen nu rundt med følelsen af at nogen har taget hans slikkepind. Kolding havde chancen for at vinde men Ishøj trak det længste strå i kampen og vandt med 4 stående.

I første division i dag mødtes nr. 2 og 3 nemlig KB II og Svanholm II i en kamp der blev forsinket af regn. KB gik første til gærdet  og var ude for 165 takket være 5 gærder fra Bobby Malik. Men Svanholm havde ikke Mads Henriksen som de plejer og det led gærdesiden også af. Kun Shafqat Riaz viste modstand med 30 da Svanholm var ude for 103. H Khan tog ellers 4 gærder.

PP

SKASVA00

De havde gjort meget for at få banen klar efter festivalen………

 

SKASVA01

Anders Bülow slipper med skrækken da Saif Ahmed taber ham

 

SKASVA03

Anders Bülow 4

 

SKASVA06

Slut for Anders Bülow – grebat Saif Ahmed

 

SKASVA08

Henrik Hansen troede måske Frederik Klokker var grebet for et sekund………

 

SKASVA11

Michael Pedersen derimod er grebet……..

 

SKASVA12

Kamran Mahmood over ekstra cover til 4

 

SKASVA14

Kamrans slag går opad ob bliver grebet

 

SKASVA16

Carsten Pedersen i form med 4

 

SKASVA17

Frederik Klokker 4

 

SKASVA19

Mads Henriksen

 

SKASVA09

Frederik Klokker 4

 

SKASVA20

Frederik Klokker 6

 

SKASVA22

Frederik Klokker 6 og når 100

 

SKASVA24

Frederik Klokker 100

 

SKASVA25

Slut for Frederik Klokker

 

SKASVA26

Søren Kirk i sidste over og slår 6

 

SKASVA28

Zameer Khan grebet

 

SKASVA30

velkomst hilsen fra Anders Bülow

 

SKASVA31

Taranjit Singh 6

 

SKASVA35

Frederik Mikkelsen hjælpes fra banen efter kun en over –

 

SKASVA36

Saad Ahmed grebet af Carsten pedersen

 

SKASVA38

Christian Peck

 

SKASVA41

Christian Thorup grebet ud af Carsten Pedersen

 

SKASVA43

Taranjit Singh 4

 

SKASVA45

Taranjit Singh 6

 

SKASVA47

Taranjit Singh grebet ud Chr. peck

 

SKASVA49

Henrik Hansen løbet ud

 

SKASVA50

Akrobatik fra Kamran til ingen nytte

 

SKASVA51

Saif Ahmed grebet ud

 

SKASVA53

Kampen forbi da Bret Mulder fik kun én bold………