Tidligt lørdag morgen kørte bussen fra Esbjerg og vi mødtes med Fredericia pigerne på rastepladsen Hylkedal. I samlet trop og god stemning gik turen mod Kiel, hvor vi nemt fandt frem til banen hvor kampene skulle spilles. Banen lå i fine omgivelser på et stort sportsanlæg. Det var dog ikke den pæneste bane vi har mødt på vores vej, meget mærkelig og ujævn pitch med store græstotter som groede op gennem pitchen, hvilket også var gældende for resten af banen mellem muldvarp skud og store spyd som skulle markere banen i stedet for en hvid kridt streg.
Vi vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken. Til vores overraskelse var der ikke meget gang i deres gærde spil meget defensivt, men der blev også lagt stort pres på fra et meget oplagt hold.
På trods af strenge dommere med internationale regler og en del ekstra fra vores side kom totalen for tyskerne kun op på 99 point for alle på 36 overs.
Line Østergaard 3 for 9 på 8. Maja Østergaard 2 for 7 på 8. Camilla Østergaard 3 for 25 på 6.

Ve godt mod åbner vi med Charlotte P og Line Ø men med 2 alt for hurtige gærdefald skal vi lige have lidt ro på og Trine og Anne Ø får gang i scoren, dog går Anne ret hurtigt efter. Så med Trine og Christian Alder får vi scoren på rette vej, dog bliver Trine grebet, og Marlene kommer ind og batter de sidste point hjem sammen med Christina. Så for 4 og på 22 overs er sejren i hus.
Trine 23, Anne Ø 7, Christina 7*.
Så sejrsglade og med rigtig god stemning blev det til en rigtig hyggelig aften på Jugendherberget 

Søndag er alle friske og klar til en 20/20 kamp. Da vi var nogle som måske var lidt for tidligt friske og ved at pakke bus, så vi at tyskerne også var friske for de tog sig lige en morgenløbetur ikke noget der bragte de danske sind i kog, der blev spist morgenmad i ro og fred inden afgang til banen.
Tyskerne vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken, hvilket var helt efter vores plan. Vi havde nemlig planlagt at vi ville batte først og havde sat et target på 100 runs.
Vi åbnede med Anne og Trine som plejer at gå lidt hårdt til den fra start vi fik også en okay start men snart var Anne desværre ude igen, og Line gik ind, men tyskerne var lidt bedre bowlende i dag, så der blev lagt lidt låg på scoringshastigheden. Trine åbnede op for at sætte gang i scoren men desværre blev hun kastet ud, og ind kom Charlotte som gik hårdt til den fra starten men måtte hurtigt ud igen efter en god bold lige i gærdet. Christina kommer ind og vi er kommet lidt bagud i vores score så der skal ske noget hvilket også forsøges men Christina bliver løbet ud, så da der er 3 overs tilbage kommer Marlene ind og får sammen med Line scoren lidt op men bliver taget med ben for da der er 3 bolde tilbage, Maja modtager de sidste bolde og vi slutter på 88 point.

Tyskerne starter noget mere aggressivt ud end dagen før, de er klar over at der i dag skal ske noget mere og løbes mellem pindene. Men vi var også bare på i dag og presser dem rigtig godt. Bowlerne er også meget mere på pletten i dag og mange ekstra er skåret af. Tyskerne er godt med hen til 15/16 over hvor de kun skal lave 4 pr. over, men med et par rigtig gode overs fra Camilla, Line og Christina er der stort pres på dem og de skal nu lave 7 pr. over, og da Camilla har en rigtig god dag og det danske hold kæmper hele tiden i marken, ja så var der ikke mere at komme efter og de skal lave 14 point i den sidste over men får kun 4 og en kastet ud på sidste bold, så var der endnu en sejr i hus til de seje danske tøser. Line 1 for 11 på 4. Christina 1 for 13 på 4. Camilla 2 for 11 på 4.

Det var en super god weekend på cricket siden og sammenholdet mellem pigerne blev endnu en gang styrket. Det er rart når alle spillere møder op med godt humør og er indstillet på en fed weekend, så selvom nogle måske er lidt ømme i musklerne i dagene efter, er man ladet godt op med positiv energi fra en dejlig weekend så der er en ren fornøjelse at deltage. Der var 4 ret nye spillere med hvoraf den yngste var 12 år, men de har også kun givet udtryk for at have haft en god oplevelse, så der er plads til alle deltagere hvis nogen derude kunne tænke sig at deltage i fremtidige arrangementer.
Til sidst skal det lige nævnes at Kathrine ikke kunne deltage pga. en vel undt ferie, men der skal lige lyde en KÆMPE tak til Kathrine for at have lavet et stort stykke arbejde med at planlægge turen til punkt og prikke og i dybeste detalje, så der var ikke noget vi andre skulle tænke på andet end at møde op.