Fotografen var til familiefødselsdag i dag, så vi nøjes med teksten.

AB var på deres weekendtur først i Herning, der vandt lodtrækningen og sendte AB til gærdet.  Herning var i den første del af kampen godt kastende og på mærkerne i marken. AB fandt det svært at finde hullerne i marken og scorede næsten ingen ener. Mikkel Grøn brugte 37 bolde til det ene point han fik før han blev Claus Hansens første offer. Claus endte med at blive Hernings bedste med 3 for 30.  Hernings gode spil gjorde at AB var 6 gærder nede for  139 efter 39 overs, men så flyttede pendulet fra Herning til AB, da Herning faldt sammen de sidste 10 overs. Hele 6 gribe chancer gik tabt og det gav AB lov til at lave 50 points mere end man regnede med. T Khan med 56 og J Ali med 31 fik AB løftet op hen imod sluttotalen 212 for 9.

På Hernings nyslåede bane er 212 ikke nogen kæmpe opgave, hvis man ved hvordan. Pendulet blev hos AB i starten, da Herning, som der ofte sker, mistede 3 hurtige gærder inkl. Troels Thøgersen. Det fik Claus Hansen til gærdet. Som mange ved er Claus en hit eller miss spiller. Claus startede ellers med en miss, men da AB tabte den damegriber, så svingede pendulet tilbage til Herning, for Claus fortsatte med at lave 56 før han fik en yorker fra T Ahmed. Jakob Larsen kom til og sammen med Lars Hedegaard fortsatte det gode spil. Men så tabte Lars hovedet og sendte bolden lige i lapperne på long off og da Morten Hedegaard og Jacob Larsen gik næsten samtidigt  ved 170 var der panik i lejren og pendulet svingede tilbage til AB. Nikolaj Jørgensen og Sten Hedevang var nu sammen og de fik den fordel, at AB havde brugte alle deres bedste kastere og afløserne var nemmere at spille. Så med fornuftigt spil uden at give chancer svingede de to pendulet tilbage til Herning og de vandt kampen så med to stående gærder.

Med sejren er Herning så godt som sikker på at ende på tredje sidstepladsen og dermed retten til at spille om Elitedivision 2016 mod vinderen af 1 division. Den plads synes at blive Koldings, da de vandt en fortjent sejre i dag over Ishøj 2. Kolding var uden Steffan Langholz, der var til familiefødselsdag og for resten af sæsonen mangler Kolding Martin Pedersen, der til træning fik en kompliceret brud på tommelfingeren. Det krævede en operation og ståltråd, så Kolding manglede hans kastning i dag. Det betød plads til veteranerne Peder Pedersen og HC Madsen. HC burde hellere ikke havde spillet, men han gjorde det alligevel. Til trods for de manglende spillere var der andre på holdet der trådte til med anfører Fentern med 55 og D Conradie med 72 bag Koldings udmærkede score på 248 for 9. Så trådte HC til med sin kastning og hans 10 overs kostede kun 14 points og han tog de 3 første gærder. Ishøj fandt det svært og Madderi fortsatte med at fjerne midte gærdeordenen. Ishøj mistede 3 gærder på 65 og det kom holdet ikke over trods Raja med 26 som sidste mand. Ishøj var ude for 144. Det bliver spændende om Kolding kan holde den gode linie trods spillertab i de sidste to kampe mod Esbjerg og Ålborg.

 

PP