De tre hverdage før påske brugte klubudvikling på at afholde 2 cricketlejre i henholdsvis Holstebro og Herning. 20 lilleputter og drenge var samlet fra hele landet i Holstebro mens 15 mini- og lilleputter var samlet i Herning for at spille cricket og danne venskaber på tværs af klubberne.

Påskelejr for lilleputter og drenge i Holstebro

Træningen foregik i en stor idrætshal, ikke så langt fra klubben, mens overnatningen foregik i Holstebro’s klubhus. 20 børn og 4 ledere var rigtig mange i det lille dejlige klubhus. Tæt socialt samvær var resultatet, da vejret var for vådt til rigtig at være udenfor, hvilket bare gjorde det hele endnu sjovere.

Spillerne gik til træningen med stor lyst og glæde og alle fik lært en masse cricket. Tirsdag gik turen til Holstebro’s badeland, hvor de ømme muskler kunne slappe lidt af. Samme aften havde Holstebro lavet et natløb og for dem, som ikke kender Holstebro’s bane skal det bare siges, at når solen går ned er mørkt, rigtig mørkt. Natløbet bød på mange skrig og nogle våde sko og bukser, men alle var enige om at det havde været super sjovt. Onsdag eftermiddag blev der spillet et par meget tætte indendørskampe og så stod det på hjemrejse. Dansk Cricket har helt sikkert fået 20 meget glade, men også trætte børn.

Der skal lyde en stor tak til Svanholm for udlån af deres superseje nye Australske træner John Kedey. Kashif fra KB og Matthias fra Holstebro klarede opgaven som hjælpetræner rigtig flot og vi kan roligt , at mere end halvdelen at deltagerne nu vil kaste legspin. Tilslut skal Holstebro’s ledere og hjælpetræneren Matthias have stor ros for hjælp med alt det praktiske herunder madlavning og afholdelse af natløb.

Christian Rønn

Påskelejr for mini- og lilleputter i Herning

Glenn, Daniel og Sahadat alle Svanholm ankom sammen med alle de forventningsfulde østspillerne til Herning-hallerne, som pga. påskeferien stod helt tomme. Vi havde derfor 3 haller, bryderum (god til dødbold) og Jacob Larsens fritidshjem (bordtennis, puderum m.m.) helt for os selv. Jacob sørgede for at ingen af vores spillere kedede sig. Udover en masse cricket, blev der spillet Hockey, stikbold og mange alternative spil, som fritidsordningen havde liggende. En særlig stor succes havde et spil med stave, der lignede forvoksede vatpinde, som man brugte til at slå en plastik håndbold ind i modstanderens mål.

Hver eftermiddag gik vi i svømmehallen, der lå bare 5 minutters gang fra hallerne. Her blev der sprunget fra vipper, spillet vand-volley og sprøjtet med vand i stride strømme. Vi havde den store luksus at blive hentet af Folmer, der fungerede som vores private taxachauffør det meste af turen med transport til og fra klubhuset, hvilket sparede os for en masse penge.

Ivan og hans kone stod som sædvanligt for den lækre aftensmad og efter svømmeturene om eftermiddagen var alle jo blevet rigtig sultne. En af Svanholm’s spillere, der normalt kun spiser chips og drikker sodavand var knap nok kommet ind gennem hoveddøren i klubhuset før han sagde “Du Ivan, griller du ik’ de der gode Kyllinger, som du plejer”, hvorefter Ivan fluks smuttede ned til slagteren for at købe kyllingebryster og pølser, så der kunne blive tændt op i grillen for første gang i år.

Tak til:

Herning, Ivan, Henny og Folmer for den flotte opvartning.

Jacob og Glenn, som styrede spillerne med hård hånd og også fik lært Sahadat og Daniel en masse gode spil og lege.

Daniel, Sahadat og Melad, som efter en flot indsats er klar til at stå på egne trænerben og derfor vil blive inviteret på level 1 trænerkursus til efteråret.

Mickey Lund