sidste dag østrigsbesøg 011

De var glade de østrigere, da deres U 17 hold havde slået det danske Østhold

Besøget af Østrigs U-15 og U-17 hold sluttede med en F 15 turnering (hvorfor F 15, jo fordi det heder fifteen-fifteen)  mellem  de danske Øst og Vest hold og østrigerne samt en 25 overes kamp mellem de østrigske ungseniorer og Svanholm.

Vi starter med U-15, som vi desværre ikke kan vedlægge resultatskemaer for, da kampene blev ført i en regnskabsbog på gammeldags maner.

U-15 Øst forstærket med en keeper i Markus Knapp, Skanderborg  var for gode for østrigerne og vandt 112/7 – 47. Knapp lavede 41, anfører Saud Munir, Svanholm 38. Vi vil gætte på at ABs Suleman Naim, der efter sin aflevering ender nede i ansigtet på gærdespilleren, fik sit livs flotteste kasteresultat med 3/11. Selvfølgelig hver sin lyst, men da den gode Naims tilløb samtidig er meget langt tager det meget af den programsatte tid, når han skal kaste tre overe.

sidste dag østrigsbesøg 004

Den bold fra østrigeren kommer ikke længere end til den danske keeper Marcus Knapp

Vestholdet fik mere kamp. Uden Knapp var det nok ikke gået. Han lavede 30 ud af de ikke overbevisende 72/9. Østrigerne dog lige så pointsfattige. de mistede også 9 gærdr, men scorede kun 73. Thibanish Premachandran, Horsens 4/7.

Den tredie kamp mellem de to drengehold fra Øst og Vest blev ikke afviklet, da Vestjuniorholdet efter skader på fire spillee var nede på 3 spillere (i forvejen var de kun 7), så man foretrak at trække vestdrengene  over til juniorkampen mellem Øst og Vest.

sidste dag østrigsbesøg 005

Dansk drengegreb

U-17 F 15 turneringen startede – ligesom U-15 turneringen – kl. 8.15 morgen med godt med dug på banen med Østrig mod Vest. Pæn præstation af Østrig med en  score på 122, Jeppe Gaj, Esbjerg 2/11, Zacharia Raja Køge 2/15. . Vest passerede  på sidste overs sidste bold mest takket være Hernings Oliver Halds 35..

sidste dag østrigsbesøg 007

Lidt akrobatik i den danske slip

Og så kom Østrigs første sejr over det forventelige lidt stærkere Østhold. Østrig først 122/7, Zacharia Raja 2/11, Øst derefter 113/9 (Oliver Hald 35x)

Øst-Vest måtte skæres ned til T12 ( twelve-twelve), da Østrigs seniorhold var lovet en længere kamp mod Svanholm. Efter at have lejet turiste i de foregående kampe syntes Mads Henriksen, Svanholm (42) og Saif Ahmed, Svanholm )44), at det kunne være nok og skiltes først ved sluttotalen 90.

Vest svarede med 73 all out (Nicolai Jørgensen, Hernnig den eneste med tocirfet 32, Zacharia Raja 3/15, Saud Munir, Svanholm 2/2.

 Resultatarkene

 

Denmark u17 vest v Austria u17

Denmark U-17 øst v Austria u17

Denmark u17 vest v Denmark U-17 øst

Man måtte imponeres over det østrigske ungseniorhold, der stillede op til deres sidste kamp mod et halvt Svanholm førstehold – østrigerne ubesejret efter tre kampe. Østrig er i samme division som Danmark i det europæiske T20 selskab og undgik netop nedrykning sidste gang. De ungdomsledere, der var med østrigerne i Danmark, fortalte med masser af ærgrelse – og vel også vrede – at det østrigske seniorUK fortrækker nogle ældre vommede spillere fremfor flere fra dette meget veltrænede ungseniorhold. Ikke nogen ukendt problematik. Den vommede og umobile gærdespiller, der kan stå og tæve nogen ud af banen, står højt på statistikken og foretrækkes, men det glemmes at i T 20 er markspillet en så væsentlig faktor.

Skønt en kl 16.00 start kunne det kun blive til 2 x 25 overe, da vejret var meget grumset. Svanholm med Saad Ahmed i spidsen (52) (Tarandij Singh 42, Bobby Malik 38x i lyntempo) startede med 194/5 og det skulle man da sådan set mene var så meget, at man også kunne bruge “turistkasterne”, men der tog anføreren Zameer Khan fejl, især da han bowlede sig selv.. Gæsterne endte med 165 (Tarandij Singh 2/20).

SN

 

sidste dag østrigsbesøg 002Østrigerne mødte i fuldt ornat til banketten – jakke og slips på trods af, at de sov på gulvet på Svanholm Park – alle inklusive alle seniorerne og de ældre ledere. Skulle man ikke prøve det med det danske seniorlandshold. Måske kunne man bruge det som lokkemad til at sige, at de kom op fra gulvet, hvis de kom lidt højere op i de internationale divisioner ???

 

 

.