020

De seks hold, to fra Østrig og fire fra Danmark samlet plus deltagerne i en drengesommercamp, der afholdtes samtidig

 

Slet ikke så tossede østrigere på trods af danske gevinster.

 

De første officielle kampe mellem danske og østrigske cricketspillere fandt sted på Svanholm Park tirsdag.

Trods to danske gevinster var det absolut værd at have østrigerne som gæster.

På trods af kun tre baner i Østrig, to i Wien og en i en provinsby tre timers kørsel væk, var østrigerne i stand til at komme med et U-15 og U-17 hold, der absolut var rimelige modstandere.

Ja de var så rimelige, at der skulle et kæmpedrop fra en østriger mod det jyske sidstegærde til, for at det jyske U-17 hold kunne vinde. Danskerne havde på det tidspunkt 120 for 9- østrigerne havde lavet 121. Og så passerede danskerne.

Jyderne var suppleret med et par sjællændere. Udover de programmerede en ekstra, da det lykkedes Koldings Rasmus Kirkman uden forbindelse med spillet og udenfor banen at bøje sig ned for at de, hvordan hans dupper unde skonene havde det. Han forvred knæet, måtte tilbringe dagen på skadestuen og kom tilbage med et par krykker og besked om at få lavet en kikkertundersøgelse i Kolding.

Lavanish Prematuran, Herning tog 4 gærder for 22, Magnus Kristensen, Esbjerg 2 for 9, da østrigerne var ude for 120.

Det lykkedes de tre jyder, som skulle have bære holdet – just hjemkommet fra U-19 holdets turnering i England at være ude i de første to overe for 7.

Nicolai Jørgensen, Herning kastet, Magnus Kristensen, Esbjerg og  Waheeb fra Odense løbet ud. Shangev Thas, Horsens i midten stabilserede med 38 og det sjællandske sidstegærde fra Køge, Zacharias Raja  og Ali Abbas hævede med bisand fra de  højere magter til sejrstotalen.

Resultetark

Danmark Øst v Austria 1 v.2

 

 

Drengekampen mellem Danmark Øst og Østrig blev ikke så lige. Danskerne indledte m 194 (Marcus Knapp – supplement fra Skandrborg 34, Saud Munir Svanholm 33 og Azaan Ur-Rehman, Svanholm 27.

Østrigerne ude for 103 ( Faiz Mujeb, Copenhagen 4/14, Jonas Henriksen, Svanholm 3/10).

Østrigerne har også medbragt et ungseniorhold. De spillede tirsdag mod et svanholm-hold med tre landsholdspillere, der alle var ude indenfor de første to overe. Svanholmerne – et halvt førstehold – var ude på 13 overe for 58 – i T20 kampen. Alene at miste 10 gærder på 13 overe er en præstation. Østrigerne passerede for 3 gærder.

Tirsdag gæstede østrigerne Hvidovre og det førende hold i 2 divsion øst gjorde bedre modstand. De startede med 179 i 25 overes kampen og det passerede østrigerne i sidste over

 for fire gærer. Østrigerne skulle score 22 i de sidste to overe, men lavede 17 i næstsidste og så var de sidste fem i sidste ovr en nem sag..

Onsdag spiller de unge østrigere på Tingbjerg mod Copenhagen. Start kl. 17.00

Resultatark fra drengekampen

Denmark U15 v Østrig U15

 

018