Mens man i Jylland har startet ungdomsturneringerne indendørs allerede et stykke tid før jul – noget som dem på den anden side af bæltet måske også burde gøre – går den københavnsk/sjællandske indendørsturnering først igang nu. Programmet kan ses under forbundsinfo.

DSC_0147

Traditionelt er de to første ungdomsturneringer Ishøjs drengecup og Køges lilleputstævne. Programmet for sidstnævnte, der afvikles førstkommende søndag d. 13. januar, er optrykt under programmet for DCF`s indendørsturnering, mens Ishøjs drengecup blev afviklet søndag d. 6. januar i Gildbroskolen og fik en ikke uventet vinder i form af Svanholm.

Den indledende turnering bestod af fire hold, der endte i følgende rækkefølge: Svanholm, KB, Ishøj og Køge. Der var finale mellem de to bedst placerede og mens KB havde presset Svanholm i den indledende turnering var det ikke tilfældet i finalen, som Svanholm vandt med noget i retning af 115/65. Når det ikke gik bedre for KB skyldtes det nok, at holdets bedste spiller Hassan Ali tidligt blev kastet ud af Aske Larsen.

DSC_0140