Efter gårsdagens fornemme sejr over Holland A kom landsholdet ned til jorden igen med et nederlag på 5 gærder.
Danmark vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Det så ud som om man ville fortsætte i samme grad som i går men pitchen var langsom og det gjorde gærdespillet sværere. Den gode åbning udeblev da Anders Rasmussen blev løbet ud på et unødvendigt andet løb. Zishan Shah fandt sig ikke tilpas og hurtigt snittede bolden til slip. Heller ikke Michael Pedersen blev så længe og da Frederik Klokker var ude efter at havde snittet bolden nede ad legsiden var danskerne i problemer med 79 for 4. Men Carsten Pedersen og Gerrit Müller lavede en gærdestand på 68 men brugte for mange overs. Det skyldtes Hollands tætte langsomme kastning med Tim de Leede, Peter Buurmann og spinneren Kashif. Danskerne manglede selvtilliden til at bruge benene hen ad pitchen for at skubbe bolden for at holde scoringen i gang. Så der var for få overs til at få en ordentlig score for de øvrige gærdespillere selv om de prøvede hvad de kunne. Vi endte på 184 på de 50 overs. Det var godt vi kunne batte alle 50 overs men mod Holland er det ikke nok.


Anders Rasmussen er løbet ud

Holland startede med at slå en fire på første bold men Buurmann, som var topscorer i går, blev kastet ud på det tredje af Thomas Hansen. Holdet fik van Bunge relativt hurtigt men Tim de Leede og Szwarczynski lagde bunden til Hollands sejr med en gærdestand på 106. Der var ikke bid i kastningen nok og de Leede forstod at placere bolden med force. Til sidste begyndte danskerne at miste troen til trods for at de fik yderligere gærder. Anders Rasmussen kastede godt og var uheldigt ikke at få mere udbytte. Markspillet var langt bedre end i går.


Gerrit Müller slår Khashif til 4 over mid-on

Hollænderne vandt med 5 gærder men danskerne kan kun blive bedre ved at spille mange flere kampe på græs mod stærke modstandere. Vi har en talentmasse her der kan får mere ud af arbejdet hvis betingelserne er tilstede. Det kan være Holland er bedre end os i dag men afstanden vil blive mindre når flere på holdet holder op.


LP Van Troost kastes ud af Henrik Hansen