gl.strup-hus og alb-esb 008

Fotografen var forudseende. Han anede at Malik ville snuppe et fantomgreb på Husums Hüpfel på Maliks kastning og skød løs. Lidt tidligt, men alligevel

 

Husum lever i en underlig mellemtilværelse mellem elite- og 1. division.

 

Når holdet spiller i 1. division er det for godt til den række.

Når det så kommer op i elitedivisionen er holdet ikke godt nok. Måske ved enkelte lejligheder, når klubbens trumfkort blomster, men der har været langt mellem snapsene i år.

Efter 6 overe i udekampen mod Glostrup var Husums forhåbninger brudt sammen. Brødrene Müller ude og Kleissl  og Boldt samme vej.

Jörg Krüger havde forfremmet sig selv til treer og det var klogt nok, for derved forhindrede han den helt store ydmygelse. Han holdt sig inde i 71 bolde og blev den eneste med tocifret score – 33. Næsthøjest 6 – og derefter mindre.

Husums score 65.

gl.strup-hus og alb-esb 006

Mati Malik får igen et offer. Husumspilleren gribes

 

gl.strup-hus og alb-esb 007

hvilket håndklapperiet dokumentrer her. Sjovt iøvrigt med det håndklapperi. Man behøver ikke at gå alt for mange år tilbage, hvor fænomenet ikke eksisterede. Måske er det importeret fra volleyball, hvor de klapper ustandseligt.

 

Mati Malik har med sine offspinnere haft en særdeles god sæson for Glostrup og har i udpræget grad smag for haler. På 7 overe snuppede han 4 for 5, men det var dog Aftab Ahmed, der tog mest af toppen med 4/16.

Glostrup mistede tre gærder, førend der var passeret. Shezad Ahmed 30 not out.

Imponerende halvleg af drengespiller

 

gl.strup-hus og alb-esb 016

Det med at få foden hen til bolden er det ikke lykkedes instruktøren at indprente denne albertslunder.

 

gl.strup-hus og alb-esb 024

Der var svup i pandekagen, da A. Jamel (77 på 66 bolde) spiste løs sf Esbjergs tilbud. Her Henrik Øre

gl.strup-hus og alb-esb 022

Der burde være rejst et advarselsskilt under Albertslunds halvleg. Ingen lavtflyvende fly.

Hvor mange gange går man hjem fra en kamp i 1. division – opløftet i sindet og med tro på, at der trods alt er en fremtid for hjemmeoplært cricketungdom. Skal vi nøjes med  at sige sjældent.

Efter at have overværet den sidste halvdel af Albertslunds halvleg mod Esbjerg, som teknisk set var absolut rædselsfuld – ikke bare fordi albertslunderne kom af sted med at spille dårlig cricket og alligevel lave en stor halvleg, men også fordi oprykningskandidaten Esbjerg ikke kunne finde ud af at få dem ud, var det kun pligten, der trak deres udsendte medarbejder tilbage til den anden halvdel af Esbjergs halvleg.  Både fordi udsigten til spænding ikke var stor, da Esbjergs førende var ude, men også fordi deres udsendtes smagsløg havde svært ved at klare mere af de billige retter, han havde fået serveret.

 

Og så kom det. En ung spillers gennembrud vil jeg have lov til at sige, at jeg fik det privilegium at overvære.

Esbjerg var faktisk down and out, da drengespilleren Magnus Kristensen kom ind som syver til, hvad Esbjerg betragtede som deres sidste håb Atif Jamal. Esbjerg havde på det tidspunkt 108/5 på 21 overe. Jamal, der er kendt som en hardhitter, kunne simpelthen ikke komme i gang og scorede 29 på 63 bolde. Magnus spillede også forsigtigt og regnede med, at han skulle være andet hjul i det selskab. De to fik langsomt hævet scoren til 172, da Jamal gik i over nr. 32.

Da overtog Magnus Kristensen styringen. Med glimrende teknik, dejlige drives, bla Esbjergs eneste sekser  – og det fremover – gav han Esbjerg håb. Men makkerne i den anden ende holdt ikke tilstrækkeligt og presset blev for stort og han blev kastet ud for 62 på 82 bolde, da Esbjerg endte på 217 i over nr. 48.Magnus rendte rundt med far Ivans trøje. Det skyldtes at farmand havde været redningsmand for Esbjerg sidste gang mod Albertslund. Vi tror, at Ivan ville have været stolt over, at sønnen bar hans trøje under den præstation.

alb.esbj 001Msgnus Kristensen i svaing

Forinden havde Esbjergs australske træner (fra Melbourne) Anthony Horgan været med til at give holdet en god start (med 51). Henrik Øre lavede 31). Spinner Sharan Sharma tog 3 gærder for 36. Man sad og tænkte på om det ikke var i strid med en af de utallige regler, der findes. Han blev nemlig retired hurt som gærdespiller efter to bolde – skulle han så ikke ikke ude så og så længe – og så fandt man ud af, at det jo nok var noget schludder. Sådan kan man vrøvle så meget en lang dag i Albertslund.

alb.esbj 009

Det tog vel 10 minutter udenfor for Atif Jamal at  komme over at være kommet ud på en kant fremover efter han havde lavet en superkoncentreret opretningsindsats.

alb.esbj 023

alb.esbj 024

Først tabte Jeppe Gaj et skridt -blev løbet ud – og så tabte han battet – eller var det nu lige det han gjorde !!!

 

alb.esbj 027

Dermed sluttede festen for Magnus Kristensen. En dag denne drengespiller vil huske. Mohammed Atif kaster ham ud.

Esbjerg manglede modet til at få Albertslund ud. Klubbens ikke tilstedeværende grand old man Peer Jensen er i disse spalter citeret for, at Esbjerg i Jeppe Gaj Nielsen har skabt et kæmpetalent som spinner. Ikke desto mindre fik han ikke en eneste over, da Albertslund knaldede 247 luftbårne points ud.

Asad Jamal lavede 77 og formanden Jafar Butt 48. Da var vi der ikke, men vi kan se på tallene, at han har spillet civliseret cricket. Afghanerenen Sharif Burhani  4/36 for Esbjerg.

SN