Efter en lang og spændende sæson begynder forberedelsen på en ny allerede. Derfor havde forbundet inviteret trænere, der allerede har været gennem forbundets trænerkurser, til efteruddannelse, opfriskning og inspiration i Idrættens hus.

Til at forestå dette var indkaldt kapaciteten Mark Garaway der selv har haft en karriere som countyspiller for Hampshire og efterfølgende har han kastet sig over leder- og trænergerning og gjort det til sin levevej. Mark har været hovedtræner i Sommerset og analyse træner for Englands landshold i 3 år. Nu er han øverst ansvarlige på en stor privat Sportsskole Millfield i Sommerset.

I weekenden den 25 – 26 oktober i Brøndby var der fokus på Mental Toughnes – ”One to one coaching” batting og spinnbowling. Fielding anticipation and awareness.

Forløbet var planlagt således, at man først gennemgik det hele teoretisk og efterfølgende blev det demonstreret og afprøvet i praktisk.

Det er forbundets opfattelse, at denne slags efteruddannelse og inspirationskurser opkvalificerer vores trænere og ledere. Ligeledes giver det mulighed for netværke og støtte hinanden ude i klubberne.

Vi planlægger at gøre noget lignende igen i 2015.

Frederik Klokker