Bolbro 2

Lørdag d 6/9 var der Bolbrodag i Odense kultur og idrætshus. Der var mange sportsgrene, der deltog i dagen som f.eks. amerikansk fodbold, den lokale skytteforening og billardklubben var der også. Der var mange aktiviteter og musikken spillede, det meste af de fire timer i det dejlige solskin. Det var første gang at cricketklubben med til dagen og det var Abdul Wahap Ashraf som havde organiseret det og havde spurgt DCF’s udviklingskonsulent Frederik Klokker om han ikke ville hjælpe til.

Abdul havde taget Saad Sheikh og Saram Sheikh med som skulle vise cricket spillet til de glade bolbro´ere, hvad cricket spillet går ud på.

Bolbro

Vi startede med at lave lidt mark- og gærdetræning for at trække folk til, som de to unge hjælpere forhåbentligt fik lidt ud af, men der skete desværre ikke så meget de første par timer. Der kom så et par nysgerrige børn og vi fik spillet lidt rundboldcricket som var det helt store hit, der kom flere og flere, jeg tror til sidst at vi har været omkring 20 børn som spillede og vi sluttede af med at lave gribetræning som de synes var rigtig sjovt. Der var endda et par spillere, som var så gode at de fangede Abduls øje.

De blev spurgt, om de ikke kunne tænke sig at komme til træning nede i klubben. Det sagde de ja til, så man må håbe at Odense Cricket Club har fået sig et par nye medlemmer.

Det var en rigtig god dag hvor man fik et indblik i, hvad der foregår i Bolbroområdet. Forhåbentligt har de alle sammen set og hørt, at der stadig bliver spillet cricket nede på Odense stadion. Jeg er helt sikker på, at cricketklubben skal være med til Bolbrodag til næste år, for det er en rigtig god måde at komme ud i lokalsamfundet og vise at der er godt gang i cricket i Odense.

Frederik Klokker

 

Bolbro3