De danske mestre afleverede 5 gærder for at passere Hernings lille total

 

46 overs i alt var nok til at KB kunne trække sig tilbage som vinder endnu engang

Et lidt regnfuldt og tåget billede fra KB-Herningkampen


(mere…)

Tilbage på sporet….

Det var et andet Skanderborg hold der stillede op til kampen mod AB end det dagen i forvejen tabte til Ishøj. Nogle af profilerne var kommet tilbage, dog savnede man stadig Anders Bülow der er ud og rejse. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik i marken ien kamp reduceret til 2 x 40 overs..
(mere…)

“IPL-turnering” i København med 10 hold spillet “i smug”

Der spilles meget cricket rundt omkring, som ikke kommer under DCFs radar.

Men at en turnering med 10 hold kan afvikles udenfor DCFs søgelys er dog overraskende.

Arrangeret af den indiske “Denmark Telegul Association” er der  i T 20 formatet fortrinsvis i sommerferien afviklet 48 kampe.  Holdene har været sammensat ud fra IPL-systemet, hvor der sammensættes lige hold. Turneringen er blevet spillet i seks år.
(mere…)

Der var engang en cricketbane

 

Sådan så Husums bane ud, da Husum og Svanholm II skulle begynde deres kamp søndag. Den onde sommer vandt. Fotos og baneansvarlig Jørg Krüger

 

Svanholm vandt pligtsejr over Herning med 75 points

 

Brøndbyholdet har stadigvæk føling i topstriden om medaljer

Saif Ahmad spillede igen en velovervejet halvleg

 
(mere…)

Afbud med konsekvenser

Elitedivision Ishøj – Skanderborg

Når man kom til Ishøjs store bane (jeg havde bildt mig selv ind den var ikke så stor) ogn så Skanderborg gør sig klar fik man bange anelser. Skanderborg manglede en del af deres profiler – Anders Bülow, Chr. Peck, Mosse Christensen, begge Mahmood brødrene. Holdet var do anført af Michael Pedersen og Frederik Klokker var med plus Premachandran og Thanikaithsan. Der var derfor en del anden holds spillere med og det kom til at præge markspillet. Chr. Rasmussen var dagens åbningskaster da Ishøj vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet i en kamp kortet ned til 40 overs. Han kunne ikke finde retningen så han bidrog til udenomskontoen, der i dag modtog mange bidrag. I den anden ende kastede en ukendt nemlig Emil Simonsen. Han kastede med en god længde, men det kneb med retningen. Men han var medvirkende til at få Ishøjs øverste gærdeorden til at begå fejl og blive grebet ud. Men inden da scorede de også points og udnyttede de svage led i marken til at løbe 2 i stedet for én. Med 5 gærder nede for 118 så det ikke slemt ud for Skanderborg men D Khan ændrede dette med en aggressiv 56. Chancen var der nu for Ishøj for virkelig at lave en stor total men de smed de sidste gærder væk og blev kastet ud inden de 40 overs for 222. Simonsen og Mannan endte begge med 3 gærder hver.
(mere…)

Overbevisende sejre til KB og Svanholm over bundholdene AB og Nørrebro

 

Flot gærdespil af KBs Venkatesh og Svanholms Saif Ahmad

KBs mesterhold vandt let over AB

Der var ikke tendenser til større spænding i de to elitedivisionskampe mellem KB-AB og Nørrebro -Svanholm i søndagens kampe.
(mere…)

Regn i Kolding (nu med video)

Highlights Esbjergs halvleg                                                           Highlights Koldings halvleg

1.division Kolding v Esbjerg

Da Esbjerg tog hjemmefra på vej til Kolding kørte de i regnvejr men det holdt stadig tørt i Kolding. Derfor var der enighed om at korte kampen ned til 30 overs fra starten af. Det viste sig at være en klog beslutning. Regnen kom efter en times spil og det gav godt og vel en pause på 4 timer. Det betød at der var tid til at afvikle overne uden nedskæring. Det eneste problem som DCF skal være opmærksom på var at ingen af regnskabførerne kunne finde ud af Duckworth/Lewis på regnskabsprogrammet, så man ikke kunne oplyse D/L tal løbende for Kolding. Da savnede dommerne at have en brugbare app på deres telefon.
(mere…)

Ishøj vandt fornemt det første officielle Danmarksmesterskab i “Twenty20-cricket”

 

Holdet fra vestegnen gik ubesejret gennem turneringen med maksimumpoints

Glade DM-vindere fra Ishøj med trofæet og formand Asmat Ullah


(mere…)

Det kneb……..(med video) også om søndagen

Highlights video Albertslund                                     Highlights video Kolding

1.division Kolding mod Albertslund
I den tilsvarende kamp sidste år mellem Kolding og Albertslund var Albertslund kastet ud for 124 og Kolding lavede dem på kun 14 overs. Kolding troede, at de kunne måske gentage kunststykket i år, da de sendte Albertslund til gærdet. Albertslund havde husket sidste år og smed forsigtigheden til side og gik til angreb fra den første bold. J Ahmed scorede 22 points på bare ni bolde før han sendte en bold i kredsløb, som Christo Botma gjorde godt med at gribe. Koldings kastning virkede ikke så farligt som det plejer. Staffan Langholz måtte tage imod meget, da de andre gærdespillere også gik til angreb. Først med introduktionen af Mayers medium kastning og Kirkmands spin blev der lagt låg på Albertslunds udfoldelser, da der faldt gærder. Men Rathore og Javed hen imod slutningen løftede Albertslund hen imod de 211 all out som de nåede. Steffan Langholz tog alligevel 3 gærder, men de var dyre. Det sammen gjorde Martin Pedersen, mens Mayar og Kirkmand tog 2 hver, men til billigere penge.
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund