Svanholms drenge suveræne danske mestre for 16 gang

 

Besejrede AB meget overbevisende i finalen med 105 points

Svanholms vindere. Stående fra venstre: Saif Ahmad, træner, Sami Ahmad, Musa Mahmood, Lucky Malik, Junaid Iqbal, Harris Tunvir, Sohaib Sajjad, Said Alam, træner. Knælende Wahid Mahmood, Adyan Hussain, Mohiz Akhter, Zaaid Sethi, Rehman Mahmood og anfører Abdullah Mahmood.


(mere…)

Tog 6 gærder for 7 incl. et hattrick- alligevel tabte hans hold

Aftab Ahmed, den tidligere landsholdsspiller for AB og Nørrebro, træner for KB og nu dommer har et par lovende cricketsønner.

En af dem Aden Aftab tog 6 gærder for 7 incl. et hattrick, da det kombinerede drengehold fra KB/Alberslund spillede mod Ishøj i kampen om broncen ved drenge-DM, men alligevel tabte hans hold. Her kan man virkelig sige, at tallene viser, at han kom for sent på.
(mere…)

Svanholm-AB i DM finale for drenge

De to semifinaler  i DM for drenge blev ikke spændende. Svanholm vandt med 9 gærder over KB/Albertslund og AB med 7 gærder over Ishøj. Ingen jyske hold var med.

Svanholm møder AB i finalen søndag på Svanholm Park, mens KB/Albertslund slås om 3. pladsen med Ishøj. Begge kampe starter kl. 11.00 på Svanholm Park.
(mere…)

Det er stadigvæk ikke afgjort hvem der vil rykke op i Elitedivisionen

 

Havde Kolding slået Ishøj 2 for en uge siden var problemet blevet løst

Copenhagen batter mod Kolding

Redaktionen har fået tilsendt et par forsinkede billeder fra kampen mellem Kolding-Ishøj 2, hvor det fremgår at Ishøjs Haji Mohammad lavede et flot Century, tillykke med.
(mere…)

Selv en Alfred Hitchcock kunne ikke have lavet en mere spændende afslutning

 

Danmarksmesterskabet gik til Svanholm, da en KBer blev løbet ud på sidste bold

De nye danske mestre fra Svanholm stående fra venstre: Wahab Hashmi,Toquer Ahmad, Mads Henriksen, Jonas Henriksen, Atta Ullah, Saif Ahmad, Shabaz Shahzad, Siddende fra venstre: Osman Saif, Saad Ahmad, Zishan Shah (anfører), Taha Ahmed, og Abdullah Mahmood


(mere…)

490+168…..

 

Det så ellers lovende ud med solskin og blåhimmel da kampen mellem Herning og Skanderborg begyndte som 40 overs kamp, men det varede ikke så længe før det første byge kom. Det gav en lille pause og kampen fortsatte, men så kom byge nr. 2 som gav vand. Selv om solen tittede frem kunne dommerne ikke genoptage kampen, da Hernings bane var mættet af vand mere end et sted. Den var gal med kasternes tilløb, for der var spillet på banen dagen i forvejen. Der blev snakket om at lægge filt igen, men der blev bemærket af DCF har sagt nej til sådanne hjælpemidler. Dette er rent ud sagt noget sludder for det gælder om at gennemføre en kamp på en bane som ligger på en tidligere marsk, så der vil altid være problemer når det har regnet meget. Summa summarum blev at kampen blev aflyst pga. baneforholdene. Så denne weekend blev der kørt 658 km for at se 50 overs……
(mere…)

490…….(nu med video)

Highlights Husums halvleg                                         Highlights Esbjergs halvleg

Ja, 490 km blev det til i dag for at se en kamp, der reelt var en T20 kamp. Dagens kamp i vest var mødet mellem Husum og Esbjerg, der havde stor betydning for om Esbjerg kunne vinde 1 division. Ved ankomsten til Husum kunne man konstatere at en hel område om bag enden af pitchen var sumpet og flere andre områder tæt ved grænsen var det samme. Det var også begyndt at regne. Der gik nogen tid med at diskutere om kampen i reduceret form kunne spilles, men i den sidste ende ville dommerne ikke acceptere dette, da faren for skader var stor. Så fandt man ud af, at det slet ikke havde regnet i Esbjerg. Husum var dog skeptisk da 2 af deres spillere kunne ikke krydse grænsen men alligevel kunne man samle 10 spillere. Så var Husum flink og alle spillere drog  til Esbjerg.
(mere…)

1.division færdigspillet med Esbjerg som vinder og mulig oprykker?

 

Men både Esbjerg og nr. 2 Kolding er i tvivl om man vil i Elitedivisionen

Venu Nagaraj bliver grebet ud mod Kolding

(mere…)

Hvis AB havde holdt de 4-5 oplagte gribechancer havde holdet måske slået Ishøj

 

Nu skal AB i stedet for slå Svanholm på søndag for at blive i den bedste række

Ishøjs sympatiske Mehtab Singh, stod rigtigt placeret da han greb Anique Uddin ud


(mere…)

Uventet spænding om DM til sidste spilledag

 

De danske mestre KB tabte overraskende stort til Svanholm

Kampens store spiller Saif Ahmad batter

Hvad der for nogle spillerunder siden lignede en ikke særlig spændende afslutning om det danske mesterskab, har nu udspillet sig til en sand gyser.
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund