Ny cricket bog af høj kvalitet

og med spændende læsning

oldboys

En interessant cricket bog er netop udkommet, og den er redigeret og sammensat af den mangeårige formand og ærespræsident for Dansk XL C.C. (Forty Club) Ole Christiansen, FREM, der har formået at sætte fokus på nogle af de største personligheder i dansk cricket gennem tiderne.

Ikke mindst omtalen af den gæve ”vendelbo” og første formand, Axel Morild, Hjørring, er velskrevet og mindeværdig.

Det er en omfattende bog på 178 sider med masser af læseværdige og let tilgængelige artikler, der er skrevet på en herlig papirkvalitet, som er med til at give hele produktet en høj kvalitet. Artiklerne er fordelt med korte beskrivelser, citater og diverse gærdestande og kasteresultater, og disse er krydret med et væld af billeder, som er med til at give en levende beskrivelse af Old Boys Cricket i både ind – og udlandet gennem 50 år. Det er med start helt tilbage fra 1963 og endnu tidligere og frem til jubilæumsåret i 2013, som festligholdes med en stor international cricketturnering på Sjælland og København.

Ole Christiansen har gennem det seneste år med hjælp af nogle ”ildsjæle” fra blandt andet Sorø Akademisk Bibliotek og Horsens Idrætsarkiv systematisk formået at beskrive de mange turneringer, venskabskampe og andre interessante cricketopgør gennem et halvt hundrede år.

Det er en bog på dansk/engelsk (oversat af Paul Clark), som hver cricket-fan bør sikre sig og der er mange timers læsning, som vil bringe minderne frem om de store personligheder, der heldigvis har været og stadigvæk er indenfor den ”ædle sportsgren”.

 

Anmeldt af:

Niels Torp, journalist og redaktør

 

Bogen kan erhverves ved DCF’rep. møde på Svanholm Park lør. 9. marts for kr. 125,00.

Hvis du ikke kan vente, så må du også betale for forsendelse som er kr. 55,00

DVS. i alt kr. 180,00 til Dansk XL’s konto i Nordea 2570 konto 5980002642.