CF Hvidovre, vinder af sidste års Twenty20-serie 2. arbejder godt

CF Hvidovre, vinder af sidste års Twenty20-serie 2. arbejder godt

Rundt om klubberne med Jønsson

Selv om der til tider er cricketfolk, som måske ikke helt er inde i DCFs maskinrum, der udtrykker ”der sker ikke rigtigt noget i dansk cricket i øjeblikket”, er det ikke helt rigtigt.

Vi har inden for de sidste par år fået nogle nye klubber, ligesom vi nu næsten er blevet komplet med hensyn til kunstpitche, vi er påbegyndt et ny ”Master-projekt, arbejder meget med problematikken af den nye skolelov ”projekt åben skole”, vores landshold er lige taget afsted til EM på Jersey, hvor vi håber på succes, og man kunne blive ved at nævne vigtige tiltag, der pt. foregår i DCF-regi.

DCFs hjemmesideredaktion har derfor oprettet en side, der udelukkende tilhører klubberne, som hedder Rundt om klubberne, hvor vi håber på, at alle DCF-klubber, der har noget på hjertet, vil kontakte redaktionen med diverse input fra klubben om nye tiltag eller andre oplevelser, der kan have almen interesse for Dansk Cricket- Forbunds medlemmer.

Lad det være sagt med det samme, Rundt om klubberne skal ikke være et forum, hvor folk kan afreagere med fx deres harme over den og den dommer, eller klub, som måske ikke lige gør som kritikkerne vil have det, ej heller et forum for personangreb eller andre indlæg som er til skade for dansk cricket.  Rundt om klubberne er tiltænkt som et forum, hvor klubberne kan fremkomme med gode ideer om tiltag, som man måske generelt i klubberne gerne vil høre om, ligesom man er meget velkommen når man har en nyhed eller forslag, som man gerne vil dele med andre. Det kunne også være noget spændende, der er sket i den enkelte klubs kommune, og meget andet interessant.

Skriv eller ring til Jørgen Jønsson kd.el1505905374et.ts1505905374op@ma1505905374depse1505905374jj1505905374 24604980 hvis du har noget på hjertet

 

Første artikel handler om Cricket Foreningen Hvidovre

Der er et godt gammelt udtryk der hedder ”man skal altid høre en sag fra to sider” eller ren juridisk ”man skal både høre på forsvareren og anklageren”.

Det kan godt være vi var lige hurtige nok, da vi i midten af april måned i et interview med den afgående træner i Hvidovre Ifran Ali blandt andet citerede ham for, hvorfor han stoppede, hvortil han svarede ”jeg mener man i klubben fokuserer for meget på det jeg vil kalde rangordenen, hvor de lidt ældre spillere bliver foretrukket frem for de yngre” sagde Ifran Ali.

Det har vakt lidt ærgrelse og uenighed hos klubben, hvor bestyrelsesmedlem Shahid Hussain udtaler, ” Jeg har været en del af CF Hvidovre i de sidste 5 år, og den tidligere bestyrelse har nu overgivet ansvaret til os på en meget pæn og ordentlig måde. Det er vigtigt, at klubben ikke bliver overtaget af nogen, som vi ikke kan stole på, og som gerne vil have deres eget hold ind i vores klub, som er samlet fra andre forskellige klubber, siger Shahid Hussain og han fortsætter ” Vi er en klub, som bliver bedre med tiden på alle fronter, og det vil vi vise til alle. Vores mål er at skabe et positivt cricket-miljø for alle medlemmer, og jeg er stolt af at være en del af CF Hvidovre, slutter Shahid Hussain.

Riaz Liaqat, som har været medlem i klubben i 9 år udtaler ” Jeg er meget stolt af min klub, og har respekt for alle i klubben, unge som gamle”.

Den generelle opfattelse i CF. Hvidovre er, at man ikke rigtigt forstår den nu spillende Nørrebro-træner Ifran Ali, når han siger, at der ikke er plads for ungdommen i CF. Hvidovre.

Der foregår i øjeblikket et godt og sundt udviklingsarbejde i klubben, hvor ca. 30 spillere netop har modtaget Hvidovre Kommunes positive opmærksomhed, hvilket har udmøntet sig i, at man netop har færdiggjort og reetableret klubben træningsanlæg. De kommende gæster i 2015-sæsonen kan således fremover opleve ordnede forhold, i et godt samarbejde med andre sportsgrene i kommunen.

Jørgen Jønsson