Forgæves nørrebro.-appel

 

21 år holdt Nørrebros bekendtskab med den bedste række.

Et af problemerne måske, at der stadig er gengangere blandt spillerne fra dengang.

I kvalifikationskampen i Ishøj om den sidste plads i elitedivsionen tabte Nørrebro med 224- 194. Man kan sige, at kampen – og holdopstillingerne – ganske godt forklarede, hvorfor det gik sådan.

Nørrebro har haft nogle sensationelle markhalvlege, hvor modstanderne har været ude for nul og nix. Det skyldtes åbningskasterparret Faisal Siddique og Irfan Khan.

Siddique var med mod Ishøj – Khan var ikke. Han var taget til Pakistan.

Det er Nørrebros problem. Spillerne er i og for sig rigeligt gode, men når det gælder udeture til Jylland eller stabilitet på holdopstillingerne er Nørrebro langtfra noget forbillede. Nogle er særdeles loyale, andre, som man har skaffet senere, er det langtfra. Man kommer, når det passer en.

Ishøjs første alvorlige angreb. A. Virk en sekser på Faisal Siddique

På den dunkle regntruende – og ind i mellem regnende – efterårsdag startede Nørrebro i marken og havde kun sig selv at takke for, at man stod derude i næsten 50 ovre og så Ishøj producere 224 all out, uden at man kan sige at nogen ishøj-gærdespiller dominerede. Det var de rolige temperamenter såsom Ali Akhtar (37 på 80 bolde) og Adnan Elahi (37 på 110 bolde) der sørgede for, at der overhovedet blev en halvleg ud af det. Jo længere de stod der, des flere extras leverede Nørrebro (i alt 33).

Nørrebro startede de første 10 ovre med to gedigne drop. Det var koldt og vådt, man alligevel. Holdet sluttede med 2 gedigne drop, da Ishøj var 8/171, hvorefter J. Kahn fik lov til at lave 37, så Ishøj endte med 224.

Nørrebros J. Taugeer har også hørt til en af de trofaste i Nørrebros elitedivsionstid

Ind imellem leveredes to andre gedigne drop – altså 6 i alt – men til gengæld producerede Nørrebros stjerne gennem de 21 år Aftab Ahmed tre greb, hvoraf det ene var sensationelt. Han måtte løbe noget i retning af 1/4 banelængde og snuppede et greb på stregen.

Et af de trofaste kort Rashid Ali gjorde virkelig sit til, at Nørrebro kunne komme opad (53), andre af de mangeårige kort (faisal Sidique 38 og Saad Hafeez 32) gjorde også deres – men da det hel endte – næsten i efterårsmørke manglede Nørrebro 30. Man bemærkede, at fem nørrebroere røg ud med ben for. Det ville aldrig være sket for 21 år siden !!!!

Tillykke til Ishøj. Holdet er i vidt omfang – A. Virk en vigtig forskel – det samme som rykkede ned. Gider man I Ishøj marktræne og gå mere seriøst ind for det, så kan holdet blive hængende, men bliver det hele lige så slattent som det plejer, så går elevatoren ned igen. Ked af at sige det så groft, men nogen må gøre det.

Lilleput-DM

Her vandt Horsens over KB. Horsens 168/1 (Shangeev Thas 82x, Thibanis Prem 35). KB 108 (Adeel Ahmed 31)

Horsens kvikke gærdeside mistede kun et gærde i løbet af overne

Hvad der blev af den anden kamp vides knap nok. Dommerne lod det ene hold bowle 2 overe for meget og til slut gik der scoringskaos i det hele.

Husums Tom Wiese ser en af Svanholms utallige skæve bolde gå til udenom

Husum lavede noget i retning af 172 med en flot halvleg fra Tom Wiese på 93. Svanholms kastning absolut rædselsfuld. Svanholm lavede derefter mere efter regnskabsbogen, men dommerne fandt, at den var ført kaotisk og at meldingerne havde været uden overensstemmelse. Hvad det bliver til søndag må stå hen. I hvert fald scorede Saud Munir 81 not out og Jonas Henriksen 43 not out for Svanholm – altså ifølge regnskabsbogen.

Mere følger i morgen

SN