DSC_0346

Man kune godt ønske sig at unge danske fastbowlerspirer ville kikke på den action og efterligne den. Svanholms Amjad Khan i aktion mod Ishøj

DSC_0360 Amjad Khans entusiasme er usvækket men dommer Johan Luther i sin come back kamp i elitedivsionen efter mere end 10 års fravær lader si ikke påvirke

Nørrebro får en svær sæson. Holdet fortsat uden hjemmebane, da Københavns Kommune indtil nu ikke har set sig i stand til at erstatte den kunstgræspitch, der blev ødelagt af et grillende selskab.

Hertil kommer at holdet åbenbart heller ikke kan gribe. Holdet havde KB pænt nede i posen, da KB var 6/105, men herefter begyndte Nørrebro at smide seks – ja rigtig 6 – damegribere (vi har det fra en KBér) og så endte KB med  211 , da halen i form af anfører Mohammed Farough (46) og F. Shazad (50) kunne vælge de luftbårne stød uden ricisi for at bolden andet end gled gennem hænderne på gæsterne.

KB endte med 211 og da KB kunne gribe (8 mand grebet ud) og Nørrebro ikke løbe mellem gærderne (to løbet ud) var Nørrebro ude  på 32 overe for 99.

Svanholm vandt lodtrækningen og tik til gærdet mod Ishøj, og der stod folk i kø for at hamre til bolden på den hurtige bane på Svanholm Park. Hele 295/7 kunne de blive til, mens følgende muntrede sig mest: : Hamid Shah 79, Taha SAhmed 75, mens Saad Ahmed sluttede fyrværkeriet af med 32 på 15 bolde. Samme score brugte Tarandit Singh 57 bolde til.

DSC_0319

Taha Ahmed på vej mod sine 75

Halvlegens komiske højdepunkt indtraf, da Mads Henriksen og Amjad Khan begge forsøgte at ofre sig for hinanden og endte med at befinde sig bag gærdet i den ene ende. Dommer Johan Luther fandt ud af at Amjad Khan havde ofret sig mest og sendte ham ud.

Der var ikke hyggestemning, da Ishøj kom til gærdet, hvor Amjad Khan var oplagt til at folde sig ud. Det lykkedes ham både  at få en modstanders ribben til at blive ømme , hvilke t han efterfølgende ikke følte trang til at udsætte sig for en gang mere  samt at sende sin egen keeper ud af banen, da keeper Tahar Ahmed valgte at standse en af  Amjad Khans projektiler med knæet. Det kan ikke anbefales. Amjad Khan endte med  5 for 26, da Ishøj var ude på 30 overe for 101. De to hold kunne med  vekslende følelser huske samme tidlige opgør mellem de to hold i fjor – her vandt Ishøj med 10 stående gærder.

  1. divsion

 Dansk pitchhistorie blev skrevet i Albertslund

Men Ahmed var ikke den en eneste keeper, der den dag ikke kunne fuldføre kampen. Koldings ditto Rasmus Kirkmand  vendte forkert  på det ene ben og fik læderet ledbådnet, så han fik en skadesturetur og en længere pause .

Han kunne nu nok ikke have gjort forskellen, for KB II muntrede sig med 251 efter at 5 havde været ude for 69.. P. Sharma scorede et ifølge  dommerne et omhyggeligt og veltimet, chancefrit  century med  102 og havde en sjettegærdestand sammen med  Z. Khudil (78), der bragte KB II fra  69 til 243. Skal vi gæte på klubrekord på KB´s andet hold ?

KB endte med 251.

Kolding uden brødrene Martin og Minik Pedersen (den ene med til at fejre en  konfirmation, den anden skadet)  havde ikke meget at gøre godt med – og skulle holdet deropad hang det mestee på Kent Jensen, der dog ikke kunne gentage bedrifterne fra dagen før og var ude for 18

Formand Peder Pedersen sørgede med  51 ud af 125 for at der trods alt blev en lille halvleg ud af det..

DSC_0315-001

Dette stød indbringer KB IIs P. Sharma hans century mod Kolding

 

DSC_0316

Og der jubles og omfavne

 

Nyoprykkede Taastrup klarede sig pænt i marken mod Albertslund, der ligesom sidste år  bruger hele holdet for at finde nogen, der kan  høste lidt. Albertslund ude for  138 i en kamp, der må betragtes som historisk. Det var den sidste kampi de to øverste rækker  i Danmark på kokusmåttepitch. Albertslund havde fået dispensation, da holdet først i denne uge sammen med Taastrup, Copenhagen, Glostrup (bane 2), Fredericia og Viborg får kunstgræspitche.

Men Taastrups gærdeside faldt mildt sagt sammen som en sufflé. man stikker en gaffel  i og hele holdet ude for 75.  Albertslunds spinner S. Sharma 5/18.  Ærlig talt skidt af Taastrup at være ude på  27 overe, da holdet ved blot at planke tiden ud og saml løst og fast sammen, kunne være kommet tæt på Albertslunds beskedne score. I stedet styrtede man frem på måtten og blev stokket eller hældte bolden op i luften. Disciplin, mine herrer – ellers bliver oprykningen inoget man kommer til at fortryde.

DSC_0308

Koldings keeperRasmus Kirkmand kunne smile trods en ledbåndsskade, der kommer til at koste ham en længere pause