Og Svanholm kørte Skanderborg i sænk

Her på DCF`s nye hjemmeside er vi ikke som visse aviser, der skjuler berigtigelserne nederst på side 48 og sætter dem med småt.

Her starter vi med at med at erkende, at vi i går fejlagtigt udnævnte Glostrups Nicolai Christensen til keeper mod Esbjerg i sin come back kamp. Desværre vor udsendte medarbejder var der ikke under den del af kampen – og Glostrups centuryscorer Shezad Ahmed ikke blot battede i 49 overe, men keepede i 50 !! Altså noget af en fysisk og psykisk kraftpræstation.

Om det også trænger til en korrektion, at vi i går også med stor sikkerhed hævdede, at Esbjerg hører til i elitedivsionen, må tiden vise. Holdet gjorde det pænt i pokalfinalen og heller ikke dårligt mod Glostrup, men det var absolut ikke imponerende at være 9 ude for 41 og all out for 71 på Nørrebros nye pitch, som ifølge det oplyste spillede upåklageligt. Det mindede lidt om den skæbne der overgik KB i sidste uge, men KB manglede dog et halvt hold.

Irfan Khan (3/18 på 10) og F. Siddique (2/19 på 10) – sidstnævnte var i begyndelsen af sæsonen var på en besynderlig tur hos Albertslund, hvor han havde pæn andel i Albertslunds pokalsejr over Glostrup -fjernede toppen af Esbjergs gærdeside, mens man skulle helt hen til Esbjergs 10. gærde for at finde lidt bredde.

Nørrebro ofrede 4 gærder for at passere.

Hjemmeholdets Rashid Ali begræd, at der ikke har været brug for holdets gærdespillere, for trænet har man ikke kunnet på grund af den ødelagte kunstgræspitch. Rashid mente i øvrigt at holdets kastere fungerer fremragende, mens markspillerne griber alt.-Vi ofrer jo ikke vores energi på at træne – derfor er vi så oplagte i kampene, sagde han. Siden kunstgræspitchens ødelæggelse i midt april har vi ikke haft træningsmuligheder….

Giver modstanderen falske forhåbninger

Svanholms udekamp i Skanderborg på anden dag af dobbeltturen gik efter samme melodi som kampen mod Herning. Holdets 7 topfolk skrabede omkring 110 sammen og forlod arenaen og overlod den igen til Waqasali Yasin – denne gang sammen med Saad Ahmed (begge 32), der først skiltes ved 177. Svanholm endte med 196. Skanderborgs spillende træner Murphy og Jesper Hansen begge 3 gærder for rimelige omkostninger, mens Zameer Khan efter sigende leverede dagens smukkeste gærdespil med 45.

Skanderborg bød på deltagelse af ex-landsholdsspilleren Andy Lambert, der var usædvanlig lovende i sine unge år, men ikke har gjort meget ved karrieren de senere år udover uden synderlig succes at være tilkaldt af diverse jyske hold, når de har været i knibe. Nu siges han at vil spille for alvor – men lad os nu se. Lambert blev svanholm-drengespilleren Mads Henriksens første offer i elitedivsionen. Henriksen kastede imponerende 2/20 på 10 overe med landsholdssspiller Kamran Mahmood som andet offer.

Unge Mads Henriksen tog sine 2 første elitedivisionsgærder

Bylov og Thorsen åbnede for Skanderborg med et partnership på 34, men siden blev ingen hængende længe og Saad Ahmed ryddede op i halen med 4 for 15. Skanderborg ude for 110

Tandlægens eldorado i Albertslund

Her efter bare tre runder i 1. divsion findes der ikke længere et ubesejret hold. Toppende var Albertslund med to gevinster i lige så mange kampe. Det holdt kun til søndag,hvor Albertslund viste, at længere end ca. 25 overe kan de ikke holde nogen form for damp oppe, så ligner de nogle, der hellere ville sidde hjemme i sofaen, skønt de absolut ikke er spillet ud af kampen.

Pitchen kan kun beskrives som tandlægens eldorado – bolde på god længde steg lige op i ansigtet på gærdespillerne og boldene seamede til alle sider.

På trods af det åbenlyst var med gebisset som indsats at batte gjorde adskillige det alligevel uden hjelm, bl.a. Svanholms anfører Bobby Malik, der med sin første større score længe (63) bar sit hold. Noget af tiden sammen med exlandsholdsspiller Rohit Kaneya (28) i årets første optræden.

Albertslunds indledende194 lignede ved 6 ude for 105 en hurtig overstået kamp. Mursal Butt (44) førte dog an i en halvleg på 194 – Bobby Chawlas genopstandne bror Rocky 4 for 28.Svanholm passerede for 7 gærder.

Et kritisk syn på pitchen, da måtten var taget af, viste noget, Albertslund ikke kan være bekendt at stille op med. Seriøst forårsvedligeholdt er den ikke.

Og minsandten om ikke Fredericia også gik hen og vandt en kamp – hjemme over AB med 171 – 122. Måske var det skuffelsen fra kampen mod Kolding, der prægede Abèrne. De leverede urimeligt mange udenom (29) og ingen blev stående længe nok til at skabe en trussel for hjemmeholdet.. Et nyt navn hos Fredericia (i hvert fald i vor erindring) A. Quadar toppede med 35.

Søren Nissen