Norge uden ungdomscricket slog Danmarks U-17, men tabte til DK`s U-15

 

De fire U-hold

 

 

Der findes ikke et ungdomshold i Norge. Ikke desto mindre stillede Norge et særdeles kapabelt U-17 hold, der var godt nok til at vinde over de fleste af deltagerne fra Danmarks U-17-hold, der for nylig vandt divsion to EM.

Til gengæld bar Norges U-15 præg af, at det er svært at opfostre drengespillere, hvis de alene er “turister” på et seniorhold og danskerne vandt ret nemt her.

Kampene er arrangeret med korte frister, så flere af de bedre var “anderswo engagiert”, da de blev varslet med et par dages frist her i sommerferien

 

Stig Hedevang, Herning i aktion som Danmarks åbningsbowler

Allerede under nordmændenes opvarmningskamp – en twenty/20 mod Svanholms U-18 hold viste gæsterne, at der er krummer i dem. De tabte ganske vist, men det kunne være blevet til hvad som helst.

Da et langsomt battende og unspireret fieldende dansk U-17 hold med 7-8 gengangere fra U-17 turneringen, i 40 overes kampen kun lavede 142/9 – hvor Ekstra stod for de 29 – var det oplagt, at nordmændene, der faktisk kastede bedre en danskernes modstanderes under divsion II-turneringen – var inde med en god chance.. Og nordmændene nåede den danske total på en så moden facon, at man skulle tro, at de var mere rutinerede end de rent faktisk er. Det blev godt hjulpet af en dansk anfører, der fik ros under U-17 turneringen, men overbowler sig selv og ikke forekom inspirreret, hvad angår markopstillinger. Pritvi, Norge scorede efter en langsom start 45 not out og sørgede for at Norge passerede for 6 gærder i over nr. 36. Fazan Ahmed, AB 2 for 24.

Forinden var danskernes danskernes 146 med Fazan Ahmeds 33 og Jawad Ali med 26 begge AB.

 

Fra U-15: Ali Raza, Ishøj rammer nordmanden på tåen foran midterpinden

 

 

Drengene spillede efter ønske var Norge kun 2 x 30 overe.Danskerne gik først til gærdet og fik en god start ved Annique Uddin, AB 40, Said Alam, Svanholmn 18. Da danskerne havde en 60-70 stykker fra det tid for den danske topscorer Saif Ahmed, evn venstrehåndsspiller, der som mange af den slags er stærk på legsiden. Han endte med 64 not out ud af danskernes 185/6. Annique Uddin, AB mned sin offspinner (4/18) og Ali Abbas Køge med sin åbningskastning (3/17) havde nemt spil mod Norge, dre var ude for 71.

I morgen torsdag mødes holdene igen med start kl. 10.00