holdbilleder int. boys turnring 008

De fire hold samlet 

 Ren walk over da Danmark udklasserede Luxemburg

Saud Munir, Svanholm scorede century

Der var ikke tale om jævnbyrdighed, nærmere kæmpe klasseforskel, da det danske U.15-landshold udraderede Luxemburg med en storsejr på 247 points.

Ud fra Luxemburgs synspunkt var opmuntringen vel nærmest det, at man formåede at spille alle 40 overs ud og ”kun” mistede 7 gærder.

Vi må naturligvis ikke være alt for negative, men det må være tilladt at bemærke, at Luxemburgs gærdeside kun formåede at score siger og skriver 12 points (der var 60 ekstra). Den der brugte flest kræfter for Luxemburgs meget unge hold, var helt sikkert deres manager, der næsten i samtlige 6 stive og varme timer konstant råbte og skreg ind til sine arme spillere.

Danmark battede først og lavede 319 for tabet af 4 gærder. Holdets anfører Saud Munir gik naturligvis forrest og scorede et flot century på 114 not-out. Især diverterede Saud med mange veltimede cuts i en halvleg hvor hans næste 3 gærdemakkere, Tom Wiese Husum(73), Oliver Damgaard, Herning (56)og Thibanish Prem, Horsens(40 not out på 17 bolde) alle sørgede for festen på 319 points. Inden det danske hold falder besvimet ind i himlen- mon ikke træner Hedegaard sørger for det bliver en kort rejse- skal vi nok pointere, at det halve af Luxemburgs hold var lilleputter, al begyndelse er svært, og omtalte manager fra Luxemburg var efterfølgende nærmest glad, fordi hans hold havde formået at spille alle 40 overs ved gærdet.

Som nævnt lykkedes det kun Luxemburg at score 12 reelle points på de 40 overs! Det må være noget af en rekord i sig selv. Men at det danske hold måtte aflevere hele 60 ekstra, må give stof til eftertanke.

Skal vi vurdere vores kasteside oven på denne omgang, er der faktisk kun Shangeev Thas, Horsens, der kan være sin indsats bekendt. Igen i dag var Shangeev konstant bowlende og tog 2 gærder for 3 points på sine 8 overs. Resten af de danske kastere smed mellem 3-og 7 udenom, alt efter hvor mange overs de fik lov at bowle. Det skal rettes til i morgen mod Holland.  Luxemburg battede som omtalt alle 40 overs til de 12 scorede points i en halvleg på 72 for 7.  Vi ser frem til en mere spændende kamp inklusiv langt bedre kastning i morgen mod Holland.

Jørgen Jønsson

Resultatark

Denmark U15 v Luxemborg U15

 holdbilleder int. boys turnring 006

Den anden kamp endte nærmest med en cricketsensation. Schweiz slog Holland – med 4 stående gærder. Hollænderne 189 – Schweiz 190/8 i sidste over. Jayden Singh