Nørrebros ildsjæl Rizwan Islam er glad for klubbens start på sæsonen

Nørrebros ildsjæl Rizwan Islam er glad for klubbens start på sæsonen

Klubben fik nærmest foræret sin status i elitedivisionen igen

Da det altid har været tradition, at Husum Cricketklub hørte til den jyske afdeling, var det forventet, at vores jyske rapporter Power ville dække kampen mellem Husum og Nørrebro.

Men vi iler med at meddele, at Nørrebro for første gang i deres crickethistorie, efter en lidt overraskende sejr over Husum, kan bryste sig med, at ligge nummer 1. i landets bedste række. Stort tillykke til en klub, som man måske på forhånd har lagt ned i denne række.

Ganske vist, er der kun spillet en runde i elitedivisionen, men Nørrebro har stor grund til at bryste sig over den foreløbige succes.

Selve kampen, som vi har fået det oplyst, blev spillet i Husum, hvor Husum battede først og scorede 138 på 34 overs med Gerrit Müller som topscorer med 36. Da han faldt ved totale 76 for 2, så det rimeligt ud, men efterfølgende lykkedes det kun Husum at lave 62 points, så totalen blev 138 for alle. Nørrebros L. Aftab tog 4 gærder for kun 18 points på sine 7 overs.

Denne total passerede Nørrebro for kun 4 mistede gærder med S. Yaqoob som topscorer med 38, meden klubbens ildsjæl Rizwan Islam lavede 30, inden Nabil Ghullam sluttet af med 23 not out. Den ældste spiller i elitedivisionen Hauge Muller tog 3 gærder for kun 17 points, så man kan vel ikke bebrejde ham for, ikke at arbejde for at ændre kampens udfald.

Rizwan Islam fra Nørrebro jubler begrundet over sejren og udtaler ” Jeg og holdet, som nu er blevet forynget, hvor de unge virkelig kæmper for tingene, er noget helt nyt for Nørrebro, og vi er lykkelige for at vi kan prale af, at vi lige nu er nummer 1 i den bedste række, og den jubel, vil vi have lov at have ugen ud” udtaler Rizwan Islam.

Jørgen Jønsson