Murphy var en en munter engelsk videnskabsmand, der lavede regler for erhvervslivet, der måske ikke var videnskabeligt baserede, men alligevel rammende. Den mest kendte lov er vel den , at arbejdet tager den tid, der er til rådighed for det uanset opgavens omfang.

Den regel gjaldt også elitedivsionspremieren i København Ishøj-Nørrebro

Nnyoprykkede Nørrebromødte frem med stort set samme bemanding som sidste år i 1. divsion, hvor holdet længe lå til nedrykning, hvorefter alt flaskede sig for dem og de slog Kolding (næstsidst i elitedivsionen) i en oprykningskamp

Ishøj var uden flere af profilerne fra sidste år. Nørrebro brugte udmarvningstaktikken og da Ishøj i de sidste omkring 20 overe, hverken kunne holde dampen oppe på kastning og markspi,l kunne Nørrebro læggge 50 på  i de sidste lidt over 10 overe og dermed levere en konkurrencedygtig total på 186/9. Skønhedskonkurrence rent stilmæssigt kan vi ikke give  topscorerne J. Taugeer (33 på 87 bolde),  R. Islam (32 på 61 bolde) og J. Ashraf (32 på 34 bolde), men Taugeers og Islams standhaftighed lønnede sig og  gav mulighed for de senere for at samle sammen og flere ekstra at blive leveret.

Nørrebro kunne ikke levere en stjerne, men det kunne Ishøj i klubbens  nye anfører Saad Hafeez, der under Ishøjs halvleg hævede sig over gennemsnittet og leverede matchwinnende 75 not out, da Ishøj  passerede for 7 gærder med en over tilbage. Han blev hjulpet af den fra Køge indvandrede J. Bahadori med 29.  I Sahl 3 gærder for 44 for Nørrebro.

I T 20 serie 2 overraskede Taastrup igen postivt, da holdet i en highscoring affære vandt med 3 overe igen over Svanholm II, der indledte med 156 for 6 (Sair Anjum 40 på 21 bolde). Men da Svanholm valgte at fodre Taastrups smukt offdrivende personale med lange bolde ned i battet, passerede Taastrupj for 3 gærder på 17 overe (Sammi Khan 57 på 38 bolde og M. Haq 47 på 35 bolde).

DSC_0186

Nørrebro-gærdespilleren mister omsider tåmodigheden og løfter til coverpoint

 DSC_0191

Tænk voldsomt behov for vand på en efter aprilomstændigheder skoldhed dag

 

 DSC_0208

Der kikkes bekymret til 3. slipområdet. Det var der god grund til. Det stød kostede gærdespilleren “livet”.

 

DSC_0213

Nørrebros mest slagkraftige herre Nabil Ghulam fodrer nok engang