Elitedivision lørdag – Herning v Husum

VIDEO HUSUMS HALVLEG              

VIDEO HERNINGS HALVLEG

Det så ikke godt ud om formiddagen med masser af regn hen imod Herning. men det klarede dog op. Kampen blev lidt forsinket da pitchen skulle tørres ud med Hernings blæser. Husum var uden Gerrit Müller der er vordende far til tvillinger og heller ikke Frederik Lau var med. Husum vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet.

Der var en spiller, der fremhævede sig selv i kampen i dag. Og det var Mr. Ekstra, der brillerede i begge halvlege i form af udenoms (35+39) og andre ekstra. Dommerne fik masser af arm gymnastik, men det var ikke altid pga. dårlig kastning. Luften var tung i varmen af fugt og det fik den hvide bold til at svinge mere end man er vant til. Der var ingen på Husums hold, der stak hovedet frem ved gærdet. Lars F Boldt så farligt ud i starten med et par grænseslag, men så mistede han koncentrationen og vendte rundt på en off bold til at slå over grænsen og blev fanget ben for. Hauke Müller blev stokket ud ned ad leg siden næsten med det samme, så det var Renald Buss sammen med Josh Jensen, der fik lidt skik på halvlegen. Senere fik Jürg Krüger og Finn Gerkens med sin 20/20 stil lagt mere til så Husum var ude for en hæderlig 163. Dog skal man også tage i betragtning, at Hernings banen bliver nu klippet kort med lighed med Husums bane, så den er blevet betragtelig hurtigere selv om den er fugtigt så 163 er måske ikke så meget som før i tiden.

Herning startede med brask og bram med keeper Navabi (16) samt Troels Thøgersen (52). De fik lagt en bund på 72 points, der gjorde der var ingen tvivl om udfaldet. Godt nok fik Husum Herning nede med 4 gærder for 120, men Jacob Larsen (35*) fjernede enhver tvivl med en serie grænseslag, der gjorde at Herning passerede med netop 4 gærder. Ingen af Husums kastere gjorde det store indtryk på Herning, der ligner det hold, som skal spille om at blive i Elitedivisionen. Husum desværre må erkende at næste år hedder det 1 division, men det er de selv godt klar over.

Lørdag så også en kamp i 1. division mellem Kolding og KB II. Med 3 nede for 95 så det ud til at KB ville poste en rimelig score på Koldings mindre bane, men Madderi og Mayar tog ellers fat og fjernede KBs midtergærde orden for få håndører. Rashid Ali fik tilføjet noget points til totalen, men den endte på 133. Koldings kastning var hæmmet af ikke at have Martin Pedersen til rådighed. Christa Botma og Steffan Langholz sørgede for ellers at Kolding ingen problemer havde med at passere. Kolding er nu ellers favorit til at kunne spille om at rykke op.

PP

HERHUS01

Kampen klar til at gå i gang lidt forsinket men bemærk skiltet oven på screenen, der er hvid. Husum spillerne har klaget over dette til dommerne, da de fandt den generende med den hvide baggrund.

HERHUS02

Lars F Boldt slår ligefrem til 4

HERHUS04

Hauke Müller i færd med at blive stokket ned ad leg siden af Navabi

HERHUS06

Dette billede er ikke pillet ved. Så plumb var Lars F Boldt da han ville slå til leg.

HERHUS07

Renald Buss er blevet snydt med hastigheden da han ville slå bolden i træerne.

HERHUS08

Jürg Krüger kan også slå til 6

HERHUS12

J Krüger*+ c R Saumy b OD Hald i andet forsøg

HERHUS10

Finn Gerkens i 20/20 stil med forreste ben af vejen

HERHUS14

M Navabi til 6

HERHUS16

Dommer Per Rasmussen med endnu en udenom…….

HERHUS17

Troels Thøgersen 6

HERHUS21

Troels Thøgersen fik ikke ram på denne da den røg direkte til Hauke Müller. T Thøgersen c H Müller b F Kleissl 52

HERHUS19

I Saumy c R Buss b F Kleissl 10

HERHUS23

Lars Hedegaard driver til 4

HERHUS25

en af 8 grænseslag til Jacob Larsen