Svanholm lod Hassan Rashid batte i top-order hele sidste sæson – trods en særdeles begrænset succes. Men tilliden til ham viste sig berettiget, da Nørrebro i pokalsemifinalen var ved at få hul igennem på Svanholms gærdeside. Tre var ude for 44, men Hamid Shah (41) og Hassan Rashid (51) fik hævet til 80, hvorefter et sammenbrud indtraf og niende mand faldt ved 114. Men et højst umage par i form af træner Bret Mulder (12) og Hassan Rashid fik totalen op på 161.


Nørrebros Aftab Ahmed parerer bolden frem til Svanholms Bret Mulders sikre hænder – og Ahmed ærgrer sig

Den ene af dommerne havde hørt på en lektie givet på et dommermøde og gav to “minus-5 points straffe” til svanholmerne for at løbe på pitchen. Det står der ikke noget om i lovene, her tales om at beskadige pitchen, men i hvert fald – Nørrebro skulle nu lave 151 for at vinde. Ligesom i Nørrebros halvleg mod Glostrup var det J.Taugeer, der holdt sammen på Nørrebros halvleg, men han brugte 58 bolde til sine 19, der gav topscorerværdigheden og havde voldsomt besvær med at straffe spinnerne. Saad Ahmed tog 3 for 18 og Bret Mulder 2 for 8. Svanholm vandt først og fremmest på sit markspil, hvor James Moniz fjernede Rashid Ali på et epokegørende greb på en himmelhøj skier.


Tæt sag. Svanholms Sair Anjum tæt på at Faisal Saddiques gærde

Efter kampen fastholdt Svanholm den protest, der blev afgivet i pausen uanset at den ikke kan få betydning for resultatet – udover sejrscifrene.

“Det nytter ikke noget, at der står en dommer og bruger cricketlovens