Fredericia blev årets anden vært ved miniput stævne i Jylland. De var trådt i stedet for Odense, der på grund af et stort motionsløb ikke havde adgang til deres bane.

Vejret var ikke helt i top, men mellem bygerne kunne der dog spilles masser af cricket. Stævnet havde tiltrukket hold fra Esbjerg, Fredericia, Svanholm og Odense. De sidste to klubber dannede et hold sammen, så antallet af spillere var ens.

De første to kampe stod mellem Fredericia og Svanholm/Odense, samt Esbjerg og Svanholm. Fredericia spillede super godt, men satsede lidt for meget på slagene med luft under og blev flot grebet af Svanholm/Odense. Da holdene byttede plads havde Fredericia godt styr på kastningen og satte parrene fra Svanholm/Odense under pres. Kampen blev først afgjort på sidste bold, hvor Svanholm/Odense vandt med kun 3 point. I kampen mellem Esbjerg og Svanholm spillede begge hold også rigtig flot, men måske fordi flere af Esbjergs spillerne var helt nye, kunne Svanholms mere erfarne spillere trække sejren i land.

De næste to kampe var mellem Esbjerg og Svanholm/Odense, samt Fredericia og Svanholm. Igen var kampene super tætte. Esbjerg battede rigtig flot, og flere spillere lavede flotte slag. Specielt en kæmpe 6