Lørdag den 2. oktober blev det traditionsrige uofficielle miniput DM afholdt i Fredericia. Stævnet er årets sidste stævne udendørs og var i år blevet rykket en uge for at give plads til de andre ungdoms DM. Alle var spændt på vejret, men her var der ikke grund til bekymring for vejret holdt både tørt og klart gennem hele stævnet.

Med 17 hold var stævnet i år tæt på sidste års rekord deltagelse, hvor 18 hold deltog. Det er især positivt at se mange af de jyske klubber har haft fremgang i denne aldersgruppe. Holdene var fordelt med 12 hold i A puljen, der er for de erfarende miniput spillere, og 5 hold i B puljen, der er for de spillere der lige er startet med at spille cricket.

En anden positiv fremgang, som var tydeligt under dette års stævne er at der er begyndt at komme flere ledere og forældre til stævnerne.

Begge puljer bød på masser af god cricket.

I B puljen vandt Hvidovre alle deres kampe og vandt dermed rækken.

Placeringen i B rækken endte

1) Hvidovre

2) Horsens II

3) Nykøbing Mors

4) Horsens III

5) Esbjerg II

I A puljen stod finalen mellem Horsens I og KB. Horsens I vandt og gik således ubesejret gennem stævnet. Det er meget positivt at se udviklingen i Horsens ungdomsafdeling, der i år stiller med 3 hold i stævnet. Fra Udviklings teamet skal det bemærkes at Horsens i sommers, som den eneste klub tog i mod tilbuddet om at afholde en træningslejr med støtte fra DCF. Om lejren har medvirket til klubbens fremgang vides ikke, men hvis der er andre klubber, der har mod på at afholde en lejr, så er det stadig muligt at få støtte til en efterårs- eller vinterlejr.


Pokalen for sejren overrækkes til Horsens anfører af Kurt Østergaard

Placeringen i A rækken endte

1) Horsens I

2) KB

3) Esbjerg

4) Herning

5) Køge

6) Fredericia

7) AB

8) Kolding

9) Albertslund

10) Glostrup

11) Nykøbing Mors

12) Svanholm

Der var flotte medaljer til alle og store trofæer til de tre bedst placeret hold i hver række.


Størrelser ingen hindring


En Horsens spiller måtte skynde sig


Horsens greb alt som her i finalen mod KB


Tæt på for en Glostrup spiller


En aktiv dommer


Uden mad duer soldaten ikke……


Hør så efter…….


En smutter…….