Efter at vi havde gennemlevet onsdagens mismatch af en kamp, hvor blandt andet små danske drenge mødte voksne Guernseyspillere (de var nu ikke helt så gamle som vi skrev i går, men kunne betegnes som et U-20 hold), kom der andre boller på suppen i dag torsdag, hvor selv Guernseys træner var glad for at det danske hold blev forstærket.

Og  det blev det. Kamran Mahmood og Chr. Peck kom til staden fra Skanderborg, Mati Malik kom fra Glostrup og Zeshan Khan, Svanholm  overlod jobbet som afrydder til Svanholms næstformand og spillede med og fik sin DCF-debut ved at levere 4 upåklagelige overe, mens Hamid Shah, Svanholm også deltog .

Men sjovt nok var de ligeså meget de overlevende fra onsdagens kamp som de nyankommende, der dominerede. Anfører Mads Henriksen, Svanholm blev topscorer med en velformet halvleg på 52 og Saad Ahmed, Svanholm, der til vinter tager på akademi i Australien, skruede skruen i Gurnseys kiste  (50) , da Guernsey var møre og hævede som femte gærde sammen med Mati Malik, Glostrup fra 132/5 til 239/6 . Mati Malik  begyndte til alles overraskelse at blive aggressiv med succes  tilsidst (44 not out) . Kamran Mahmood 31. Sluttotal 239/6.

Guernseys øverste gærdespillere var for defensive og angreb ikke det danske spinbowlerbetonede kasteangreb.. Der var derfor ikke meget at stille op for de sidste og Chr Pecks lagspinnere (4/42) tog sig af midten og Mads Henriksen (3/41) af de sidste. Guernsey ude for 171 på 45 overe. Resultatlisten er vedhæftet nedenfor.

 

Denmark U19 v Guernsey U19 Day 2

dk-guernsey 2. dag 005

Anfører Henriksen angriber

 

dk-guernsey 2. dag 020

Mati Malik improviserer

 

dk-guernsey 2. dag 022

 

Et bens slag fra Saad Ahmed

 

dk-guernsey 2. dag 028

Mati Malik igen