VIDEO SVANHOLM                         VIDEO SKANDERBORG                                     POKALOVERÆKKELSE MV

Som omtalt i går var der tvivl  om der kunne spilles i dag på Skanderborgs bane. Skanderborgs spillere gik i krig med at gøre det spilleklar. Brandvæsnet blev tilkaldt og de fik 4 pumper i gang med at fjerne ca. 5 millioner liter vand. Banen var dog for vådt at spille på i den ene ende, så der blev aftalt mellem partnerne, at der blev kun kastet fra en ende, da man kortede grænsen væsentligt i den ene ende. Der blev sat et hegn op for at hindre bolden i at nå det våde område – en taktik der kom til at virke fint.

Klargøring af banen betød at kampen først kom i gang kl.12 og kampen blev kortet ned til 2 x 40 overs. Svanholm vandt lodtrækningen og de gik til gærdet først. Svanholm fik ikke nogen god start da de tre første gærdespillere smed deres gærde væk med 18 på tavlen. Mads Henriksen og Zishan Shah tilførte stabilitet indtil Zishan blev løbet ud ved 61. Hamid Shah kom til og de truede at give Svanholm den nødvendige fremdrift. Mads fejlede med at slå bolden lige ud til mid off og Hamid Shah blev grebet på offside grænsen. Det gav plads til Taha Ahmed som blev Svanholms topscorer ved at tilføre Svanholm points i de sidste overs. Skanderborg havde kun 5 kastere at gøre med. De savnede Christian Peck der havde brækket næsen i en frontalt cykel uheld. Det gjorde det nemmere for Svanholm, men de mistede alle gærderne i pointsjagten. Taha gik ved 158 og hans medhjælper Bilal khan ved 171. Azaan Rehman blev Anders Bülows fjerde offer da Svanholm var ude for 173. Anders var Skanderborgs klare bedste kaster med at tage de 4 gærder for kun 8 points. Svanholm var godt tilfreds med 173 når de havde 6 mand ude for 96.

Skanderborg blev sat under pres fra starten da Svanholms åbningskastere bowlede tæt og forhindrede Fr.Klokker og Carsten Pedersen at findes deres normale rytme. Carsten blev hurtigt grebet fra en ledende kant og Michael Pedersen kantede til keeperen kun 2 bolde senere. Fr. Klokker fik slet ikke gang i sit spil. Der var ingen rigtige dårlige bolde at kunne straffe. Shangeev Thanikaithasan fik det svært mod Amjad Khan, da han blev ramt på skulderen, men han fik Skanderborgs første grænseslag ved at hamre Amjad over cover. Shangeev blev dog kort efter kastet ud af Mads Henriksen, der kort forinden havde fanget Fr.Klokker ben for. Skanderborg var i vanskeligheder og da Vijayasai Sasitharan hurtigt blev grebet ud og Rizwan Mahmood fanget ben for kom Skanderborg i rigtige vanskeligheder med 6 gærder nede for 31. Heldigvis tabte Anders Bülow ikke hovedet og han fandt en partner i Asif Arif, der ellers spiller på andet holdet. De fik løftet Skanderborg og gav lidt håb, men Asif var uheldigt med at sende en dårlig bold lige i hænderne på Zishan Shah på square-leg grænsen med 115 på tavlen. Anders kom forbi de 50, men de sidste Skanderborg gærdespillere kunne ikke blive hængende og Skanderborg var ude for 125. Raja Javed tog 3 gærder for 18 mens Saif Ahmad og 3 for 29.

Skanderborg kunne ikke gå sæsonen igennem som ubesejret. Svanholms sejr betød at holdet fik bronzemedajlerne da KB slog AB. KB fik så sølvmedajlerne. DCF formand Umair Butt var kommet over for at overrække præmierne sammen med Skanderborgs kulturrådsformand Tage Nielsen. Anders Bülow blev valgt som Man of the Match af landsholdstræneren Jeremy Bray både for sin kastning og sit gærdespil.

I Nordtyskland sluttede Husum sin sæson af med at spille mod Herning, også i en kamp med reducerede overs. Kampen havde ingen betydning. Husum valgte at gå til gærdet først og anføreren Jürg Krügers forsøg som åbner faldt ikke heldigt ud da han blev grebet på sin første bold. Husum fik ellers gang i halvlegen da Hauke Müller og Rene Buss fik totalen oppe på 92 og med Haukes fald for 61 som femte gærde gik det nedad for Husum, der endte på 156 for 8 i de 30 overs. Herning havde ikke det store problem med at kvale den udfording. En åbning på 71 hvor Steen Hedevang gik for 31 og så sørgede Ilyas Saumy og Troels Thøgersen for resten. Husum vil nok finde udfordringer nok næste år i første division, mens Herning skal spille kvalifikationskamp mod Kolding næste lørdag.

PP

SKASVA01

Z Khan run out(F Klokker) 1

SKASVA02

A Khan* c A Arif b A Bulow 1

SKASVA04

Saif Ahmad b A Bulow 7

SKASVA05

Zishan Shah 4

SKASVA07

Zishan Shah kunne også slå en 6

SKASVA09

Der opstod flere tætte situationer – Skanderborg var skarp i marken og greb hvad der kom.

SKASVA10

Mads Henriksen

SKASVA11

Z Shah run out(A Bulow) 23

SKASVA12

Hamid Shah er god på off siden…..

SKASVA13

….men det går også galt. H Shah c C Pedersen b S Mikkelsen 25

SKASVA14

MS Henriksen c C Rasmussen b M Pedersen 28

SKASVA16

Taha Ahmed 6

SKASVA17

Bilal Khan 6

SKASVA20

Bilal Khan forsøgte endnu en 6’er men fandt Rizwan Mahmood på grænsen i stedet.

SKASVA19

Det gik for Taha……

SKASVA21

AU Rehman c V Sasitharan b A Bulow 0

SKASVA22

C Pedersen c Saad Ahmad b A Khan 3

SKASVA24

M Pedersen* c T Ahmed b RB Javed 0

SKASVA26

Endnu en appel

SKASVA27

S Thanikaithasan b MS Henriksen 10

SKASVA28

V Sasitharan+ c and b RB Javed 3

SKASVA30

Anders Bülow

SKASVA31

Asif Arif

SKASVA32

Anders 6

SKASVA34

A Arif c Z Shah b Saif Ahmad 25

SKASVA36

Anders 4

SKASVA38

C Rasmussen b Saif Ahmad 1

SKASVA41

Skanderborgs kulturrådsformand Tage Nielsen talte ved overrækkelsen

SKASVA42

Svanholms anfører Amjad Khan talte til forsmalingen. (NB! Han turde ikke trække lod selv så den hverv fik Zishan Shah)

SKASVA43

Skanderborgs anfører Michael Pedersen talte kort til overrækkelsen

SKASVA44

Jeremey Bray overrækker præmien for “man of the match” til Anders Bülow

SKASVA45

DCF formand Umair Butt overrækker bronze til Svanholm

SKASVA46

DCF formand Umair Butt overrækker guldmedajler til Skanerborg

SKASVA47

DCF formand Umair Butt overrækker mesterskabspokalen til Michael Pedersen

SKASVA48

Svanholms bronze vindere

SKASVA49

Skanderborgs guld vindere –

SKASVA50

Skanderborgs nye trøjer som de spillede i dag

SKASVA51

en sidegevinst – Rizwan Mahmood i midten sammen med Asif Arif til højre og tidligere Skanderborg spiller Thomas Bratbøl til venstre