Der var skub på den tidligere engelske countyspiller Darren Cousins i begyndelsen af den danske halvleg

Der var skub på den tidligere engelske countyspiller Darren Cousins i begyndelsen af den danske halvleg

Kun Mads Henriksen formåede at stritte imod et bedre bowlende MCC-hold

Efter gårdsdagens store danske sejr antydede vi, at det engelske hold nok tørstede efter at få revanche. Det danske hold vandt lodtrækningen og valgte at batte først. Det var tydeligt at se på den engelske kasteside, at man ikke igen ville lægge ry og rygte til en stor dansk halvleg en gang til. Begge de danske åbnere var ude før den 5 over gik i gang- Martin Pedersen, der spillede en god halvleg i går, kunne ikke lade være med at pille ved en højtspringende bold, og Saif Ahmed blev dømt ben for. Mads Henriksen (39) kom ind, og fik gang i sit spil med nogle glimrende stød, men blev grebet i over nummer 19 (82 for 5). Englænderne bowlede til stadighed tæt og arbejdede godt med bolden, og afslørede på denne baggrund, flere af de danske spilleres ikke særlig gode teknik på græspitch. Dog fik vi at se, at den danske keeper fra Odense Wahab Hashmi også har talent med et bat i hånden, og når han dertil er en god keeper, er der tegn i sol og måne på, at vi her har en spiller vi kommer til at se mere til, selv om han spiller for Odense i nogle rækker nede.

Saif Ahmad ikke enig i den engelske dommers benfor kendelse

Saif Ahmad ikke enig i den engelske dommers benfor kendelse

Det danske hold klarede kun 36 overs og scorede 149 for alle, på en, skal vi kalde det en lidt livlig formiddags-pitch. MCC-bowleren T. Hicks tog 4 gærder for kun 19 på 7 overs.

Det danske hold manglede tydeligvis gårdsdagens Century-helt Monty Singh, som sad over i dag.

Intet håb for Martin Pedersen, der bliver grebet ud

Intet håb for Martin Pedersen, der bliver grebet ud

Det så længe ud som om, at denne total blot var et stykke venstrehåndarbejde, men lige som i går, hvor de to unge offspinbowlere Anique Uddin (2 for 22 på 5 0vers) og Saif Ahmed (1 for 30 på 5,4 overs) kom ind i det danske kasteangreb, begyndte de engelske gærdespillere at batte mere respektfuldt, samtidig med at der begyndte at falde gærder.  Egentlig virkede det danske markspil udmærket, således havde keeper  W. Hashmi et fremragende greb, hvor han skulle kaste sig ud i fuld længde på off-siden i bedste ”Schmeichel”-stil. MCC passerede den dansk total for 6 gærder i den 28 over.

Anfører Aftab Ahmed i close catching position

Anfører Aftab Ahmed i close catching position

Vi har tidligere fortalt, at MCC får en del indmeldelser af nye medlemmer i form af ældre spilleres nyfødte sønner, men vi glemte nok at fortælle, at MCC også er en velgørende institution, hvor verdens største cricketklub støtter både fattige børn og handicappede via mange sportsklubber, samtidig med at de tit møder op til andre former for velgørenhed.

I morgen spiller de to hold om den samlede sejr, kan man vist godt sige, og det bliver forhåbentlig en spændende ”Twenty20” kamp på Svanholm Park, som starter kl. 11.00.

Jørgen Jønsson