De to Century-scorer Saif Ahmed, Svanholm og Monty Singh Ishøj

De to Century-scorer Saif Ahmed, Svanholm og Monty Singh Ishøj

AB vandt over Nørrebro og Skanderborg besejrede KB

I dag kom Skanderborg et meget stort skridt nærmere Danmarksmesterskabet, da holdet besejrede KB, efter at have været 5 ude for 58, og først taget KB for 107 points. Skanderborg måtte helt ned til 8-9.gærdet for at passere KBs score. P. Sarangal lavede 31 for KB og Skanderborgs Sune Mikkelsen var bedste kaster med 2 for 31. For Skanderborg var det Rizwan Mahmood(25) der blev stående til sidst da det kneb. Han scorede 25, Frederik Klokker var højst med 27 og Carsten Pedersen lavede 23 . Skanderborg vandt således kampen med 3 stående gærder.

Nørrebro tæt på en overraskelse men AB vandt i sidste over

De sparsomme oplysninger fra kampen mellem Nørrebro og AB fortæller dog, at der var tale om en meget spændende kamp, hvor AB passerede i den sidste over. Nørrebro lavede 154 for alle med J. Ashraf som topscorer med 43, og havde 4 AB-gærder nede for 60 points. Det lykkedes dog for AB at slutte bedst i den sidste over, og vandt kampen med 3 stående gærder. Annique Uddin (31) og Naved Mugal (22).

Svanholm Park indbød til pointorgie mod Ishøj

Monty Singh hæver sit bat i triumf over for sine tidligere holdkammerater fra Svanholm

Monty Singh hæver sit bat i triumf over for sine tidligere holdkammerater fra Svanholm

Selv om det havde regnet, og stadigvæk dryppede lidt på Svanholm Park, da man skulle starte den spændende kamp med et kvarters forsinkelse, var banen hurtig, men måske nok lidt til favør for Ishøj, der skulle batte først. Den tidligere Svanholmspiller Monty Singh, som rigtig gør sig i Ishøj, forstod nok at udnytte at Svanholms pacere ikke rigtig kunne få fodfæste, i sær var Basit Javed lidt ved siden af sig selv og kostede 48 på sine 6 overs.  Ishøj fik en fin start med Monty Singh og Imran Khan (34), Monty Singh så ikke alt for godt ud i starten, men langsomt og sikkert fik han arbejdet sig ind i kampen, og spillede stort set en chancefri Century-halvleg på 125 not out på 147 bolde, og kunne triumferende række sit bat op i luften, hvor han måske mente, at denne bedrift var ekstraordinært, da han ikke rigtigt fik vist sit værd i Svanholm. 247 for 7 lød totalen, som faktisk ikke var så høj, som tallet siger (hurtig bane, som blev endnu hurtigere senere på dagen). Hamid Shah tog 2 gærder for 53 for Svanholm, medens man undredes over at Mads Henriksen, hvor det var blevet mere tørt, ikke kom ind i Svanholms kasteangreb igen- havde bowlet udmærket og billigt med et nedsat tilløb i sine 3 første overs, som kostede 6 points.

Amjad Khan har appellerer

Amjad Khan  appellerer

Saif Ahmed og Mads Henriksen scorede i lyntempo og rystede Ishøjs markspil

Selv om Zameer Khan gik i første over, kom Saif Ahmed og Mads Henriksens makkerskab hurtig til at fungere.

”Det var meget opmuntrende at se Saif Ahmed udnytte sit spil i de første 10 overs, hvor han bevidst spillede bolden over infielden med gode grænseslag, og hvor han fortsatte sit gode spil, selv om han til tider netop spiller med en stor risiko i sit stort anlagte spil” udtalte Svanholms formand Søren Henriksen.

Om hans søn Mads Henriksens spil kan referenten passende kommentere som værende seværdig og teknisk god cricket, selv om han et par gange gav nogle blottelser i sit spil.

Saif Ahmed lavede Century 126 not out på 104 bolde og Mads Henriksen 74 på 77 bolde- de havde en gærdestand på over 180- og efterfølgende sluttede Hamid Shah af med 32 points. (Svanholm 248 for 3) Svanholm vandt med 7 stående gærder.  To Ishøj markspillere- Ali Akhtar og Zeshan Elahi fik forstuvede fingre efter tabte gribechancer, og Ali Akhtar var så heldig at Svanholms nyslåede og tilstedeværende læge Sair Anjum rettede fingeren ud.

Jubeldans fra Saif Ahmed

Jubeldans fra Saif Ahmed

Nu er stillingen i toppen –Skanderborg  11 kampe 22 points, Svanholm 10 kampe 14 points, KB 10 kampe og 12 points og Ishøj 11 kampe 12 points.

I bundstriden er det Nørrebro og Herning med 4 points og Husum med 2 points, der kæmper om 3-sidstepladsen i elitedivisionen.

1.division er stadigvæk spændende

Søndagens kampe i 1.division blev på østsiden resulterede med sejre til Ishøj.2 over Esbjerg og Glostrup besejrede topholdet Albertslund. Stillingen i toppen er herefter at Svanholm.2 og Kolding hver har 16 points efter 11 kampe, og lige efter ligger Albertslund med 14 for 11 kampe.

     Jørgen Jønsson