Shehzad Ahmed Glostrup og Aftab Ahmed Nørrebro

Det er ikke sikkert, at vi på DCF-hjemmeside-redaktion vil være i stand til, hver eneste måned, at kunne kåre månedens profil. Men æren til at få denne fornemme titel for første gang, tilfalder to spillere, der virkelig har gjort det godt. De to spillere har egentlig ikke så meget til fælles. Aftab ”kongen fra Nørrebro” er blevet 42 år, og Shehzad fra Glostrup er kun det halve (21 år). Aftab er stadigvæk den hurtigscorende, medens Shehzad er den mere stille og rolige gærdetype, der arbejder hårdt for sine stød. Aftab har sin internationale karriere bag sig, medens Shehzad faktisk lige er på ”trapperne”. Det de har til fælles er, at begge har vundet et par kampe for deres klub.

Det har gjort Nørrebro til en foreløbig nummer 2 og Glostrup til nummer 3.

Det er flot, at Shehzad Ahmed er kommet så godt over skuffelsen fra forårets World Cup-Twenty20-turneringen i Dubai, hvor han ikke deltog i de sidste kampe, og hvor de danske gærdespillere virkelig fik syn for sagen, hvor stor forskellen er blevet på de hold, der satser helt forskelligt fra os almindelige cricket-amatører, og hvor spillestyrken bliver mere og mere udtalt.

Shehzad scorede mod Esbjerg hans første century 101 på 141 bolde, og det var helt afgørende for Glostrups sejr i den kamp. Han har nu i sine 4 kampe scoret imponerende 246 points med et gennemsnit på 82,0. Undertegnede har påpeget, at Shehzad, som de fleste af vores landsholdsspillere, har svært ved at få scoret i det rigtige tempo, og få tavlen til at rulle, når kastningen er bedre og skarpere end vanligt. Jeg ved, at han arbejder så hårdt med dette, så vi kan få endnu en spiller, der kan måle sig med de bedre, når vi kommer ud i den hårde internationale konkurrence.

Aftab Ahmed fra Nørrebro, har for længst bevist, at han også i internationale kampe, var i stand til at lave points i det rigtige tempo. Nu er udfordringen for ham, at hans klub i den kommende sæson for tredje gang i Nørrebros 22årige eksistens i den bedste række, kommer i medaljerækken, Aftab gør sit bedste, har indtil nu i sine 3 innings spillet med et gennemsnit på 44,0.

Veteranen Aftab Ahmed ikke tilfreds med denne ben for mod Svanholm

Jørgen Jønsson