Scorede Century og tog 3 gærder for 14

 

Mads Henriksen var god

Mads Henriksen var god

Et udmærket U.17-hold fra Swansea besøger i disse dage København. I går spillede man på Svanholm Park mod Svanholms juniorer.

Swansea gik først i marken og imponerede med god swingbowling, som længe holdt Svanholms gærdeside nede. Men Mads Henriksen blev i den sidste ende for meget for Swansea, og spillede en flot og fejlfri halvleg på 100-retired. Han blev godt hjulpet af Saud Munir(56) og Said Alam (33), Svanholm endte med 211 efter de 40 overs.

Swansea havde et særdeles disciplineret gærdespil, som danskerne nok kunne lære noget af. Det er nok ikke fordi de danske spillere ikke er kloge nok, men det skyldes nok mere den gode gamle tese, med forskellen at spille på danske og mere tunge kunstgræsbaner og så med de lynhurtige engelske baner som den store modsætning. Englænderne løftede knap nok bolden fra jorden før til sidst i deres halvleg, da de åbenbart skulle forcere. Men igen, var det Mads Henriksen, der gjorde den store forskel, Han tog 3 gærder for 14, og hans hurtige og højspringende bolde var åbenlyst uvant for de unge englændere, der jo normalt ikke spiller på kunstpitche. Swansea scorede 154 for 8, og den endelige danske sejr lød på 57 points.

 

DE to hold fra kampen

DE to hold fra kampen

I dag spiller Swansea igen mod Svanholm, og i morgen onsdag spiller de mod et kombineret Ishøj/KB-hold kl. 12.00. Torsdag spiller de mod et udvalgt Jysk U.16-hold kl. 13.00 og fredag sluttes der af på Svanholm park med en trekantsturnering i Twent20 mod Jysk-U.16 og København.

Jørgen Jønsson