Den eneste elitedivisionskamp var i Herning hvor Svanholm var på besøg. Herning var i dag uden kastehelten fra sidste kamp Morten Hedegård samt Lejf Slepsager som bygger sommerhus, så Herning ikke var i stærkeste opstilling. Det var Svanholm heller ikke da holdet må undvære Zishan Shah denne weekend pga. karantæne.

Selvom Svanholm var favoritter efter placering blev det til en tæt og spændende affære. Svanholm er som helhed ikke i form ved gærdet. For mange af gærdespillerne skylder bolden i luften i øst og vest så Herning kunne uden at anstrenge sig få Svanholm ud for 128. Det lyder ikke af meget på Hernings bane men den er bestemt ikke hurtigt og en god markopstilling gør at points bliver hårdt arbejde. Det kom Herning for, især da grundstøtterne Troels Thøgersen og Michael Pedersen ikke lavede det helt stor ved gærdet. Herning blev godt støttet af nogle af Svanholms kaster med 26 udenoms!


Bret Mulder har fundet vej igennem Glen Hedevang

Men det var dog Jacob Larsen med skiftende partnere, der træk det store læs mod et godt kastende Bret Mulder og Bobby Chawla. Men da holdet havde 110 for 8 steg blodet til hovedet for Jacob og han slog bolden ned ad halsen på Sair Anjum i long-off. Hernings hale forsøgte at holde stand og de krøb nærmere og nærmere. Et løbet ud betød det sidste par sammen og ved 118 slog Krister Johnsen bolden i eget gærde.


Jacob Larsens fejlslag


Nu er det ni gærder da Mads Nyeng løbes ud


….og 10 gærder da K Johnsen spiller selv i gærdet

Fredericia er blevet konkurrencedygtige i år og spillede