Svanholm vandt ubesværet i en kamp hvor gærdespillet var en mangelvare

På en dag, hvor foromtalen ikke var det årlige lokalbrag i cricket mellem Svanholm og Glostrup, men derimod spændingen om sprængningen af de to meget omtalte højhuse i Rødovre, som mange kunne høre kl. 12.00 selv på Svanholm Park.

Det var stort set også det eneste ordentlige brag, der kunne høres i Brøndby på en halvkølig dag, hvor man egentlig savnede noget ordentligt gærdespil, og måske lidt mere spænding.

Det kan måske lyde som om, at man foretrækker drama hver eneste weekend. Men hvis der her tænkes på sidste weekends dårlige opførsel af flere af vores hjemlige elitespillere, så kan det slås fast – så vidt skribenten ikke er gået hen og blevet stokdøv på sine gamle dage – at dette lokalderby, blev afviklet i en god tone og i ro og orden.

Glostrup vandt lodtrækningen og valgte at batte først. Efter de første 11 overs havde holdet mistet 2 gærder for 34, men Shezad Ahmed fik sammen med anfører Peter Poulsen stabiliseret tingene lidt 87 for 3. inden Peter blev grebet af keeper Taha Ahmed – som i dag virkede utrolig oplagt bag gærdet med flere gode greb og en stokket ud.

Shezad Ahmed fortsatte herefter med ”blinde” makkere, som ikke var i stand til at medvirke til en gærdestand overhovedet. Når Shezad skal lave tingene alene, kommer hans mangler naturligvis til at stå mere åbenlyse, hvor man godt kunne efterlyse nogle flere stød i hullerne, i stedet for at lægge bolden tilbage direkte til markspillerne. På den anden side, kæmpede den gode Shezad stort set alene i denne halvleg, og så bliver det svært. 125 blev det til på 33,4 overs.

Svanholm mistede hurtigt de to åbningsgærder

En halvleg på 125 i et lokalopgør, har vi før set kunne gå hen og blive en spændende affære.

Svanholm mistede da også de to åbningsgærder Zishan Shah og Zameer Khan, begge ude ved totalen 6 efter 2