DSC_0201DSC_0205DSC_0195

 

DCF gennemf’ørte lørdag/søndag første del af årets Level II-kursus, som sædvanlig ledet af den dygtige og sympatiske David Gelling, der udover at have været tidligere officer i flåden, er træner for diverse hold i Hampshire og ansvarlig træner for den engelske hærs crickethold. Han har efterhånden i flere år ledet uddannelsen af de danske instruktøremner.

Det var i sidste øjeblik, at kurset gennemførtes. Det skete i en støvfyldt i Anja Andersen- hal i Idrættens Hus, der allerede var under opbrydning. Mandag vil denne hal fuldstændig blive lukket og gulvet brækket op efter en større vandskade. Det vil blive særdeles generende for flere af de københavnske cricketklubber, som hvert år lejer sig ind i Idrættens Hus og som ikke har andre muligheder for indendørstræning i net. Det er uvist, hvornår gulvet er lagt på plads igen.

De danske deltagere var Minik Pedersen og Christo Botmo fra Kolding, John Due, Kerteminde, Rasmus Kofoed, Glostrup, Mukarram Hussein og Aadila Juvani fra AB, Sonnich Thacker fra Svanholm og Jalil Bahadori fra Køge.

SN