Sidste uge gjorde denne spalte sig munter over, at KB`s cricketspillere ikke kunne bruge deres hjemmebane, fordi FCK skulle træne, selvom der var 11 tomme fodboldbaner lige ved siden af.

Denne gang kan vi fortælle en historie, der begrunder, hvorfor nogen kan have mindre respekt for os kære cricketspillere.

Fredag eftermiddag ringede Husums landsholdsspiller Gerrit Müller og meldte fra til Husums udekamp lørdag mod Svanholm begrundet med, at han skulle spille fodbold.

Det foregår vistnok i en regionalliga på 4. Divisionsniveau.

Nu er Husum i risiko for at rykke ned fra elitedivisionen i cricket og Husum spillede en lige kamp med Svanholm på hjemmebane, så selvfølgelig var Husum ikke chanceløs. Og alt andet lige er det uforståeligt, at en dansk landsholdsspiller indtager denne holdning.

Husums indsats i udekampen på Svanholm Park blev hurtig bedrøvelig. Holdet kunne ikke få hul på Svanholms åbningsgærde Shaun Gannon og Rohit Kanaja og så gik dampen af holdet og den manglende motivation lyste langt væk.

Svanholm scorede 345/5, hvoraf Husum selv fabrikerede de 51 i form af ekstra, heraf 45 udenom og fejlbolde.

Svanholms spillende træner Shaun Gannon fik efter en lang tørlagt periode gang i pointscoringen med 133 points, hvor chancerne først kom, da han havde passeret de magiske tre cifre. Men ellers var der som sædvanlig sving i Jim Moniz, der på kort tid hamrede 43 ud.

Husum følte ikke trang til at besvære regnskabsførerne ret længe og var ude på 22 overe for 85. Den forholdsvis trofaste andetholdsspiller Thomas Nielsen fik en af sine sjældne muligheder (3/28) på dette niveau, men mest bemærkelsesværdigt var det vel, at Bobby Chawla spillede sin første kamp i år efter en skadespause på henved et år. Han har efter en lang periode med smerter i den ene fod (hælsporer) gennemgået en operation i vinters, som han først er kommet over nu