Der blev trænet hårdt på den eneste danske græspitch på Svanholm Park

Holdet udseende en blanding af unge og garvede spillere

Når det danske landshold drager til Malaysia om ca. 3 uger, er holdets besætning en passende blanding af unge talentfulde og ældre garvede spillere.

Holdet blev udtaget i går og fik følgende udseende:

Michael Pedersen Herning (anfører), Frederik Klokker, Exselsior20(keeper),Carsten Pedersen, Herning, Rizwan Mahmood, Skanderborg, Bobby Chawla, Svanholm,Hamid Shah, Svanholm, Sair Anjum, Svanholm, Henrik Saxe, Svanholm, Bashir Shah, Glostrup, Shehzad Ahmed, Glostrup, Aftab Ahmed, Glostrup, Leif Slebsager, Herning, Andy Lambert, Skanderborg, Taha Ahmed, Svanholm.

Trænere er: Bret Mulder og Morten Hedegaard og Manager er Ole Roland.

 

Der er i denne omgang desværre ikke blevet plads til Martin Pedersen Esbjerg og Kamran Mahmood Skanderborg, men begge spillere, som efterhånden er blevet knyttet tæt til holdet, har naturligvis tiden foran sig, og som det er sket i mange år, er der altid en vis udskiftning på de sidste par pladser, således også i dette tilfælde. Der er bare at sige til de to spillere, der i første omgang blev vejet og fundet for lette, at deres elitære fremtid stadigvæk ser lys ud.

Regionaltræner Søren Vestergaard sørger for at landsholdspillerne spiller lodret

Som nævnt har den danske udtagelseskomite valgt at blande sidste års meget unge landshold med flere garvede spillere. Der er nu igen blevet plads til landsholdsrekordholderen Carsten Pedersen, ligesom Leif Slebsager, der er højt oppe i 40erne og Andy Lambert og Henrik Saxe vender tilbage til holdet efter en henholdsvis længere og kortere pause fra det danske landshold.

Landsholdet tager afsted den 27. august, og første kamp spilles den 3. september. Der er aftalt to opvarmningskampe mod USA og Tanzania.

Den danske elitechef Peer Jensen mener at holdet er stærkt nok til at målsætningen vil være, er vi mindst bliver nummer 2, og dermed vil rykke tilbage i division 3.

 

Jørgen Jønsson