Zameer Khan bliver et spændende bekentskab i Singapore

Zameer Khan bliver et spændende bekentskab
i Singapore

Pæn optimisme på holdet og trænerteamet før den store opgave

Til den meget vigtige opgave ved ICC World Cup-div. 4 i Singapore i tiden 15. til 29.juni 2014, har Elite-senior udtaget følgende landshold til opgaven:

Michael Pedersen, Skanderborg, Aftab Ahmed, Glostrup, Basit Javeed, Svanholm, Bashir Shah, Glostrup, Zameer Khan, Svanholm, Frederik Klokker, Skanderborg, Hamid Shah, Svanholm, Zishan Shah, Svanholm, Kamran Mahmood, Skanderborg, Yasir Iqbal, KB, Rizwan Mahmood, Skanderborg, Shehzad Ahmed, Glostrup, Anders Bülow, Skanderborg, Amjad Khan, Svanholm.

Vores modstandere i turneringen, hvor der spilles alle mod alle, er følgende: Singapore, Malaysia, Oman, Jersey og Italien.

Landsholdet skal spille to opvarmningskampe i Malaysia, hvor man vil bruge de 3 første dage til at ”akklimatisere” sig (den ret store fugtighed, høje varme samt tidsforskel).

Ser man på det udtagne hold, kan man glædeligvis konstatere, at det pt. er det absolut stærkeste hold der kan stilles. Selv om man bruger de kritiske briller, er der ingen tvivl om at dette hold på forhånd ser noget stærkere ud end det hold der tabte alt ved World Cup-kval. i Dubai.

Som bekendt var landsholdet i sidste weekend i Sussex og spille to opvarmningskampe mod Guernsey og vandt begge kampe ret sikkert. Her overstrålede den unge debutant Zameer Khan fra Svanholm alt og alle ved at score Century og i alt 149 points i de to kampe. Rapporterne fortæller om meget sikkert og overbevisende gærdespil af Zameer i denne hans reelle førsteoptræden på landsholdet, som må have gjort alle skeptikere til skamme, hvilket da også gav en velfortjent udtagelse på landsholdet til Singapore.

Interessant comeback til Amjad Khan

Interessant comeback til Amjad Khan

Ingen tvivl om at Amjad Khans comeback er at stor vital betydning for holdet både på banen og uden for med den store internationale erfaring han har erhvervet sig via sin professionelle karriere i England. Ikke alene som bowler og gærdespiller, men også hans mentale indvirkning på holdkammeraterne, vil få stor betydning. Jeg mener ikke vi før har haft en så bred gærdeside, som den vi kan præsentere ved denne lejlighed. Nu tilkommer det ikke skribenten at sætte holdet, men kigger man på ovennævnte ”14-mandshold” batter man helt ned til sidste mand, hvem det så end måtte blive.  Vores åbningskasterside er også bredere end den var i Dubai- Amjad Khan, Aftab Ahmed, når han bowler på længden, Basit Javeed, Yasir Iqbal og Anders Bülow er brugbare, når de ligesom Aftab holder længde og retning, uden at eksperimentere for meget. Vores slowbowlerside er ikke helt intakt, vores bedste slowbowler Bobby Chawla er ikke med, men hvis vores bowlere ikke forfalder til at bowle for mange alternative bolde, så er vores kasteside god nok til at udfordre de andre hold.

Træner Jeremy Bray og hans medtræner Morten Hedegaard, er optimist og mener vi har gode muligheder for at komme mellem de to bedste ved dette mesterskab.

Jørgen Jønsson