Vigtigere at få alle i kamp var parolen i den sidste kamp

Det danske landshold var i dag ude i en gyser i holdets tredje og sidste kamp i Port Elisabeth, hvor holdet tabte til et udvalgt hold fra East and Province, på sidste bold i kampen.

Det danske hold scorede først 263 for 8 på 50 overs med den unge Rizwan Mahmood som topscorer med 68 points. Landstræner Peter Palle Klokker var meget imponeret af Rizwans spil, som tydeligvis bar præg af et gavnligt ugelangt ophold på cricketakademiet i Port Elisabeth med det udvalgte ungdom-Europahold. Michael Pedersen, der virker meget skarp så tidlig på sæsonen viste igen sit store potentiale med 56 points og blev trukket, således at andre på holdet kunne få lejlighed til at batte. Frederik klokker scorede 47.

Hverken Søren Vestergaard, Thomas Hansen og Lars Hedegaard var med i dagens kamp, og det gav blandt andet spilletid til både Jacob Larsen og Sair Anjum.

Sydafrikanerne passerede den danske total på den allersidste bold for 6 gærder, i en kamp, som blev betegnet som en rigtig god og velspillet cricketmatch.

Bobby Chawla var stort set den eneste bowler der rigtig voldte den sydafrikanske gærdeside problemer. Han tog 3 gærder for 45 på 9 overs, og bortset fra hans sidste over,der kostede 13 points, viste han god timing i sin kastning.

Bashir Shah, som i de to første kampe havde været holdets bedste bowler, var åbenbart helt ved siden af sig selv og endte for ham med den sjældne analyse 0 for 52 på sine 9 overs.