Hvad mon de taler om....Morgentræning første dag i SingaporeDr. Harjit klarer Rizwans finger af ledI skrivende stund er der mindre end 24 timer til første bold kastes ved ICCs World Cricket League Division 4, som bekendt afholdes i Singapore i perioden 21.-28. juni. Danmark møder Singapore, Malaysia, Oman, Italien og Jersey – om direkte placeringer på ICCs officielle verdensrangliste.

Holdet har været afsted siden i søndags. En voldsom rystetur på vej over den bengalske bugt forhindrede mange i at få en fornuftig nattesøvn i flyveren. Vel ankommet til Singapore gik turen direkte videre til Johor i Malaysia og tjek in på hotel.  Et par timers hvile og lidt frokost og herefter afgang til ”let” træning i den bagende sol. Termometeret lå på 35+ og den høje fugtighed gjorde forholdene diametralt anderledes end hjemme i Danmark, hvor nattefrosten først for nylig forlod os. Efterfølgende snak og diskusioner om teknik, spilforståelse og kampafvikling fuldendte denne indholdsrige førstedag.

Dagen efter var der kamp mod den lokale klub Johor, som med lidt assistance fra et par spillere fra Singapore gjorde deres bedste mod os. Der blev plads til at alle kom i action – et par af vores spillere blev undervejs trukket med pæne scorer og alle vores kastere kom til fadet.

Vi endte på 280 for alle på 49,3 overs. Pitchen noget anderledes end vores hjemlige artificials! De ude for ca 130 på 34 overs – så vi blev altså ”snydt” for at få lidt erfaring med de sidste 15 overs i heden.

Vi skulle have spillet endnu en 50 overs som warmup, men Jersey – som benyttede sig af de samme trænings- og hotelfaciliteter i Johor, ønskede alligevel ikke at bruge en hel dag på en kamp så tæt på turneringsstart, så det blev til ”ordinære” træningssessions både onsdag og torsdag – men god brug af centerpitchen gav masser til både vores battere og bowlere. Herudover masser af træningsøvelser, snak, fysisk træning og øvelser – vores trænerteam Jeremy, Morten, Fysio Christina og Amjad fandt et fint mix og holdt alle til ilden. Christina arbejder løbende med de ”små-skavanker”, som altid opstår på ture – heldigvis er vi forskånet for større skader indtil nu. En enkelt lillefinger gået af led (en af Rizwans mangeJ) skulle lige sættes på plads af Dr. Harjit, men den meldes allerede nu spilleklar.

 

Set i bakspejlet fik vi måske mere ud af disse 2 dages program end hvis vi havde spillet en ”ordinær” kamp mod Jersey?

Torsdag eftermiddag gik turen tilbage til Singapore og tjek in på eventhotellet sammen med de øvrige hold. Her fredag morgen har alle hold haft 2 timers træning. Senere på dagen holdes taktikmøde vedr kampen i morgen mod Singapore, som starter 09.30 lokal tid (03.30 dansk tid).

 

Turneringen kan følges på ICC s hjemmeside:  http://www.icc-cricket.com/world-cricket-league/wcl-divisions   – samt på Cricinfo www.cricinfo.com