Taastrup spiller kun i 3. divsion øst, men holdet er påklædt – takket være sponsorbidrag.- som var de elegantiers fra et af de parisiske mandemodehuse og fejer al modstand til side i den laveste række og i breddepokalturneringen.

Foreløbig har holdet vundet alle kampe i 3. division øst og har kvalificeret sig til finalen i breddepokalen efter semifinalesejr over Nørrebro II.

Hvad skal det blive til med Jer, I har ingen bane og kan ikke forvente at rykke nogen steder, hvis I fortsat vil leve på andre klubbers nåde og barmhjertighed`?

Vi retter spørgsmålet til formanden i Taastrup CC Adeel Khurram efter at holdet har nedgjort Herlev og han svarer:

-Vi gør virkelig en indsats overfor kommunen for at skaffe en bane. Vi talte længe med borgmesteren, da vi havde vort crickethold i Oldenburg i Tyskland. Det var en venskabsbyudveklsing mellem Taastrup og Oldenburg./>

Foreløbig har vi fået tilbudt et område i Fløng. Det er meget langt væk fra alting og samtidig siger kommunen hele tiden, at de ikke har nogen penge til baneanlæggelse. Så det er ikke nemt, men vi presser på og holder jævnligt møder med kommunen.

-Jeres hold ligner faktisk et rimeligt kompetent crickethold, når I spiller – selv når man ser bort fra Jeres professionelle påklædning. Hvordan kan det gå til, når I ikke har nogen hjemmebane og må træne hist og pist, hvor nogen vil acceptere Jer??

-Vi har tidligere spillere fra bl.a. KB, Albertslund og Svanholm og så en 3.-4 stykker, der aldrig har spillet i andre klubber, siger Khurram, men det er jo ikke sådan, at vi har “stjålet” dem. Det er spillere, der ikke længere spillede og som vi har fået i gang igen, men det er alligevel rimelig unge spillere, der vil noget mere end 3. divsion øst.

-Hvordan gik det i Oldenburg ??

Adeel Khurram krymper sig ved at svare, men må i sandhedens interesse frem med det:

Vi tabte, men kun knebet – med 3-4 points i den anden kamp. Det var lidt pinligt, for Oldenburg havde 3 damer med – ganske vist var de tyske landsholdsspillere, men alligevel…

DCF har et stort potentiale i en klub som Taastrup, hvor der virkelig er mulighed for tilgang. Man må håbe for Taastrup, at det lykkes for dem at skaffe bane selv i disse økonomiske ulvetider. For mange år siden var den lokale kommune så interesseret i, at der kom cricket i kommunen, at den rettede henvendelse til DCF og spurgte om man ikke kunne forestille sig, at DCF skaffede en klub, der gerne ville flytte ud eller skaffe nogen interesserede. Dengang var der ingen, der bed på.

Nu er der opstået en forening ud af ingenting – og så er ikke kommunale penge til at lave en bane. Måske skulle kommunen alligevel vælge at finde nogen penge. F.eks. mod at Taastrup satte gang i noget ungdom. Det er sikkert billigere at have dem til at spille cricket end hvad noget af ungdommen i Taastrup koster i “genopdragelsespenge”.

SN